Rampa istiyoruz…

Adının açıklanmasını istemeyen esnaf okurumuz:

Haberin Devamı

Rampa istiyoruz…

“BUTTİM (Bursa Uluslararası Tekstil Ticareti Merkezi) girişindeki yaya geçidini karşılayan bordürlerin kesilerek rampa hizmeti sunulmasını istiyoruz. Umarım bunca yıldır başaramadığımız uğraşımızı köşeniz aracılığıyla başarabilelim” diyor.

YAKIŞMIYOR!

Rampa istiyoruz…

Okurumuz Sn. Nahide Mersinli: “Tophane Otobüs durağının yanındaki Tarihi Çınar önünün çöplük gibi kullanılmasına ve buna göz yumulmasına üzülüyorum. Oysa ki orası kana çiçeği gibi çekici olmalıyken... Açıkçası hiç yakışmıyor” diyor.

Haberin Devamı

UYARSAN KAVGA ÇIKACAK

Rampa istiyoruz…

Bir seyahat firmasının otobüsüyle il dışı seyahatimizi gerçekleştirdik. Otobüs 90 ila 100 kilometre hızda, seyrediyordu... Kaptanın, yol boyunca çok kez telefonuyla konuşmasını dua ve endişeyle izliyorduk! Otobüs bir ara mazot ikmali için akaryakıt istasyonuna girdi. Bu kez de muavin otobüsle birlikte diğer araçlara yakıt ikmalleri yapılırken akaryakıt pompalarının arasında elinde sigarası; tüttür babam tüttür! Uyarsan; kavga çıkma ihtimal yüksek. Şikayet etsen; şikayetine sahip çıkacak merci yok!

AMAN DİKKAT!

Rampa istiyoruz…

Sn. Hasan Hüseyin Alıcı: “Küçükbalıklı yol ayrımında (Demirtaş Kavşağı karşısı) bulunan enerji kabloları risk oluşturmadan; aman dikkat UEDAŞ!” diyor.

Yazarın Tüm Yazıları