O havuz neden devreye alınmıyor?

Bir kamu çalışanı olan okurumuz E. K’nın çok ilginç olan e-postasını özetimle aktardım. Buyurun hep birlikte okuyalım:

Haberin Devamı

“Yapımı için çok emek harcandığını düşündüğüm Yıldırım Belediyesi önündeki fıskiyeli süs havuzunun çalıştığına, dolayısıyla fevkalade güzel görsel şölene tanık oluyorum! Ancak; köşenizde mutlaka ‘O havuz neden devreye alınmıyor?’ cinsinden yazınız çıkması gerekiyor. Sağ olunuz bu konuda da siz bizleri kırmıyorsunuz. Rica etsem tekrar yazar mısınız? Çünkü o havuzun suyu bir kez daha boşaltıldı. Anlayacağınız yine çalışmıyor bu havuz! Ayrıca istirham ediyorum. Hani bazı otomatiğe aldığınız konularınız var ya! Bu da onlardan biri olsun ne olur! Ayda bir kez yazsanız yıl boyunca sürekli çalışacaktır bizim havuz! Teşekkür ediyorum.”

O havuz neden devreye alınmıyor

Haberin Devamı

BİLMİYORUM NE OLACAK HALİMİZ

Emekli Öğretim Üyesi okurumuz M. Y özetimle bakınız ne diyor: “Sol yanında BURULAŞ Genel Müdürlüğü Hizmet Binası, karşısında ve civarında kentin en yeni, en modern gökdelenlerinde hizmet veren kuruluşları, şirketleri, sağlık sektörünün güçlü isimlerini himayesinde konuk eden caddede durum bundan ibarettir! Üstelik de cadde hizmete açıldığından beri böyledir. Ayrıca burası bir kaldırımdır. Bilmiyorum ne olacak halimiz! Adres; Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi. Saygılarımla.”

O havuz neden devreye alınmıyor

O havuz neden devreye alınmıyor

BU KÜSLERİ KİM BARIŞTIRACAK

Okurumuz Yavuz Saltık: “Nilüfer İlçesi Yıldırım Caddesi Göl Sokak bağlantı noktasında uzunca bir süreden beri birbirleriyle dargın olan telefon direğiyle parke taşları yapacaklarını yaptı. Direk yere yattı. Bu durum karşısında da çok üzülen taşlar ağlamaktan çatladı ve patladı! Onları barıştıracak biri aranıyor!” diyor. Durum karışık.Büyükşehir Belediyesi,Türk Telekom, Nilüfer Belediyesi... Bakalım küsleri barıştırmak kime nasip olacak!

O havuz neden devreye alınmıyor

Haberin Devamı

YA O MİNİK KIZ ORADA DÜŞSEYDİ…

“Ben Ali Anbartepe. Aracıma benzin ikmali yapmak ve kısa mola vermek için Nilüfer İlçesi Lefkoşa Caddesi, Eğitimciler Caddesi başlangıcında hizmet veren bir akaryakıt istasyonuna girdik. İşaret ettiğim alana doğru koşan küçük kızımın cana yanacaktı. Vaziyet ortada. Kızgınım, kınıyorum ve şikayetçiyim.”

O havuz neden devreye alınmıyor

TEŞEKKÜRLER BURSA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İki günlük gezi planı oluşturduk. Ailecek İzmir’e gitmek üzere 01 Mart 2019 tarihinde yola koyulduk. İzmir Caddesi’nde 100 km hızla orta şeritte seyrediyorduk. Derken birden sağımızda belirip önümüz çok tehlikeli bir şekilde kestikten sonra diğer araçlara da yol boyunca çok tehlikeli makaslar atarak fişek misali gözden kaybolan bir trafik canavarına denk geldik. Çok korkmuştuk. Plakasını okumak için yeterli görüş zamanımızın oluşmamasına üzülmüştük açıkçası… Derken 5 – 6 dakika sonra o araca, trafik polislerince (Kayapa yol ayrımına gelmeden 200 metre önce) yol kenarına çekilerek işlem yapıldığını gördük. . Sorumluluğunu bilen birilerinin ihbarı olmuştu sanırım. Kontrollü şekilde aracımı yol kenarına çektim. Saat 16.41 idi. ALO 155 Polis İhbar hattını aradım, ancak bu aramam ihbar için değildi. Şahit olduğum olayı tarif ederek teşekkür etmiştim. İhbarlarımıza değer veren 115 İhbar Hattı sayesinde trafik canavarlarından biri daha yakalanmıştı. İyi ki varsınız Bursa Emniyet Müdürlüğü. Ayrıca ne olur bu ve benzeri canavarlara fırsat vermemek için, üzerimize düşen vatandaşlık görevimizi yerine getirelim ve ihbar edelim. İhbar edelim ki canlarımız yanmasın... Teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

KUTLUKBEY CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

“ ‘153 NE İŞ YAPAR’ başlıklı şikâyetiniz incelenmiştir. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü; bayramlar ve özel günler dâhil olmak üzere gece gündüz demeden daha temiz ve sağlıklı bir Osmangazi için aralıksız çalışıyor. Yazınızda bahse konu olan Hamitler Mahallesi Kutlukbey Caddesi’nde de ilgili ekiplerimiz, bölgede periyodik olarak çalışma yapıyor. Son temizlik çalışması da 27 Şubat 2019 tarihinde yapıldı. Konuya duyarlılığınıza teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü” açıklamanız için teşekkür ediyorum Osmangazi Belediyesi.

Yazarın Tüm Yazıları