Ne olacak bizim Kent’in hali?

2008 yılında hizmete açılan Bursa’nın en bilindik meydanı olan Kent Meydanı’nın zeminindeki olumsuzlukları o yıldan beri takip ediyorum.

Haberin Devamı

Ne olacak bizim Kent’in hali

Geçen yıl meydana helikopter pisti hazırlanıp, helikopteri dahi alanında misafir eden ve şimdi de ‘açık sanat galerisi’ olarak hizmetimize sunulan alanın hali vay ki ne vay! Hadi yaparken tutturamadınız da!

Ne olacak bizim Kent’in hali

Onarımını yapacak bi’uzman da mı kalmadı koskoca Bursa’da!

Ne olacak bizim Kent’in hali

Tüm zamanların güzel şehri de olarak anılan Bursa’mıza bu reva mı?

Haberin Devamı

Ne olacak bizim Kent’in hali

Ne olacak bizim Kent Meydanı’nın hali?

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NE RİCA VAR

Ne olacak bizim Kent’in hali

Abonelerimizden olan Hizmet Taksi personeli Serdar Ünal’ın Osmangazi Belediyesi’nden bir ricası var. Değerli ricasını özetimle aktarıyorum: “Taksi yazıhanemizin yanındaki boş ve korunaklı arazide sokak kedilerine bakmaya çalışıyoruz. Yuva olarak da kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama bu konuda pek başarılı olamıyoruz. Osmangazi Belediyesi’nin bize kedi evi temin ettirmesi mümkün olur mu acaba? Saygılarımızla.” Haydi Osmangazi: Çok güzel bir rica bu…

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

PROGRAMA ALINMIŞTIR

“KIRILAN BASAMAKLAR başlıklı şikayetinizdeki (Tophane Surları) kırılan basamaklar bakım ve onarım programımıza alınmıştır. Gerekli onarım en yakın zamanda yapılacaktır.

TEŞEKKÜRLER BÜYÜKŞEHİR

BİR YILDIR BÖYLE başlıklı haberinizdeki bozuk zemin; (Nilüfer Halk eğitim merkezi önü) ilgili ekiplerimizce onarılmıştır. Bilginize. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı.” teşekkür ediyorum Büyükşehir Belediyesi.

Yazarın Tüm Yazıları