Kim demiş Mihraplı’da su yok diye!

Okurlarımızdan gelen bir e-postada “Gençlik yıllarımızda kilolarca balık tuttuğumuz Mihraplı deresinin değil balığını suyunu dahi kuruttuk! Ne olacak bizim halimiz Sn. Kösle” diyordu.

Haberin Devamı

Kim demiş Mihraplı’da su yok diye

Ve geçtiğimiz hafta gördüm ki derenin adıyla hizmet veren parkın giriş alanında dahi su var. Yani eğimi olsa al sana dere (!).

HAYDİ MEMİŞ MÜDÜR

Kim demiş Mihraplı’da su yok diye

Okurumuz Sn. Sevcan Pars: “Osmangazi ilçesi 1. Murat Caddesi üzerindeki (1. Murat Cami karşısı) kaldırıma birileri bir şeyler dökmüş. Hoş olmayan duruma vesile olanları kınıyorum. Orasının yıkanması konusunda ricam olacak. Destek verilirse çok sevinirim” diyor. İlgili rezil kirliliği ben de gördüm. Bu işleri neden yapar ki bazı insanlar! Osmangazi Temizlik İşleri Başkanı Sn. Memiş Memiş’e rica ile...

Haberin Devamı

SÜPER PROJE(!)

Kim demiş Mihraplı’da su yok diye

Yüksek makine mühendisi Sn. Kemal Fidan: “Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesi Eyüp Kutlucan Aile Sağlığı Merkezi önündeki yaya geçidinin süper projesini kutluyorum(!). Bir tarafında hız kesici asfalt set var. Diğer tarafında yok. Bu yüzden de bir tarafında otomatik olarak(!) kaldırıma çıkış rampası varken diğer tarafı bizim bildiğimiz gibi...” diyor.

O TEYPLERE NE OLACAK

Kim demiş Mihraplı’da su yok diye

İsminin açıklanmasını istemeyen bir otobüs kaptanı (Büyükşehir Belediyesi) özetimle: “Bünyemize yeni otobüsler kazandırıldı. Hem bizim için hem vatandaş için güzel bir icraat. Ancak fabrika çıkışlı olarak otobüslerin üzerinde takılı olan teypler amirlerimizce toplandı. Sorduğumuzdaysa da “Dinlemek yasak” dendi! Ve gördüğünüz gibi teyp yuvaları boş kaldı. Çirkin bir görüntü oluştu bu sebeple...” diyor. Trajikomik bir durum... Merak ediyorum. sökülen teyplere ne olacak?

Yazarın Tüm Yazıları