Hani söz vermiştiniz

Okurumuz Sn. Elif Giray özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

Hani söz vermiştiniz

“Sn. Kösle. Yıllardır mücadelesini verdiğimiz Nilüfer İlçesi Beşevler, Konak Mahallesi ve Denizyıldızı Sokak’ta olmayan aydınlatma lambaları mücadelesinde hak talebimizi 06 Ağustos 2016 ve 06 Nisan 2018 tarihinde yayımlamıştınız!

BİZLER UTANIYORUZ AÇIKÇASI

Hani söz vermiştiniz

Bu yılki yayımınız sonrasında UEDAŞ’tan gelen müjdeli haberde de (Köşenizde yayımlamıştınız) “2018 yılı genel faaliyetler kapsamında Denizyıldızı ve Kıymet Sokak’a aydınlatma direkleri takılacağı ve aydınlatma hizmeti verileceği…” bildirilmişti. Bizler bu haberlere çok sevinmiştik. Gelin görün ki yıl kapanmak üzere. UEDAŞ’tan tık yok maalesef! Hani söz vermiştin ya UEDAŞ… Konuyu bir kez daha köşenize taşıdığımız için bizler utanıyoruz açıkçası!”

Haberin Devamı

O ZAMAN NİYE BU HARCAMA

Hani söz vermiştiniz

Tofaş, (Fabrika) Siber güvenlik mühendisi olan okurumuz Sn. Fatih Talı: “Memleket Hastanesi’ne gitmiştim. Orada dikkatimi çekti. Yadırgadım ve suçlu benmişim gibi üzüldüm! Hastane personeli hatta, güvenlik personeli bile sigara içilmesinin YASAK olduğu alanda sigara içiyorlardı. Üstelik sigaralarını yere atıyorlar ve temizlik personeli de canlı yayın misali müdahale ediyordu! Vaziyet böyle olunca hastalar ve yakınları da geri mi kalacaktı bu imkandan(!). Madem ki öyle o levhalara, zemin boyalarına ve işçiliklere boşuna para vermeyin “diyor.

ALO DENETÇİLER NEREDESİNİZ?

Hani söz vermiştiniz

Adının açıklanmasını istemeyen bir sağlık çalışanı özetimle bakınız ne diyor: “En son olarak üç gün önce yayımlamıştınız. Nilüfer İlçesi Beşevler (Konak) pazar yerindeki kaldırımlar otopark gibi kullanıldığı için kaldırım taşları dağılıyor dolayısıyla da paralarımız uçup gidiyor! Diyorum ki; alo denetçiler neredesiniz?”

Haberin Devamı

İHBAR VAR!

Hani söz vermiştiniz

Arkeolog Sn. F. T. özetimle şöyle diyor; “Tarih 20 Kasım 2018 saat 12:05 adres İstanbul Caddesi. Plakası bende saklı minibüsün sürücüsü içi hıncahınç dolu aracıyla seyir halinde. Ve seyrini otomatiğe bağladığı (!) direksiyonun başında telefonuyla mesajlaşıyor! Köşeniz aracılığıyla sürücüyü Bursa Trafik Şube Müdürlüğü makamına ihbar ediyorum...”

Yazarın Tüm Yazıları