Gel de emzir!

Öğretmen okurumuz Sn. Güler K. bir şikayetinde şöyle diyor:

Haberin Devamı

Gel de emzir

“Yaya olarak misafirlikten dönüyorduk. Bir yaşındaki kızımın karnı acıkmıştı. Onu emzirmek için uygun bir yer arıyorduk ki hemen karşımıza çıkan Bebek Bakım ve Emzirme Kabini’ne ilişti gözümüz. Ancak gelin görün ki kabinin önü darmadağın. Kapısı kilitli. Yanı çöplük. Arkası korkunç. Tek kârlı yönü ise kabine monte edilen ATM idi! Hadi gel de emzir!”

HANİ HEPSİ YENİLENMİŞTİ!

Gel de emzir

Bir apartman görevlisi olan Okurumuz Sn. S. K. bakınız ne diyor: “Gazetemiz Hürriyet’i ve eki Hürriyet Bursa’yı internet haberciliğine rağmen bırakmadık ve bırakmayacağız. Haberi gazeteden özellikle de Hürriyet’ten okumak çok ayrı bir keyif veriyor. Ayrıca isteklerimizin köşenizde sunulması ve akabinde çözüme kavuşturulmasına şahit olmak en güzeli. Çok teşekkür ediyoruz. Benim de şöyle şikayetim var. Sokağım olan Ege Sokak’ın (Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi) tabelası varla yok arasındadır! Sanırım bu durum kimseyi rahatsız etmemektedir! Biz de yazdık. Yazımızı yayımlarsanız çok seviniriz” diyor. Elbette Sn. K. Kolay gelsin.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Köşemde yayımladığımız şikayet, öneri, istek ve rica gibi konularımıza yönelik olarak; Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan, Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden, Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü’nden ve UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden gelen yanıtlar var. Kendilerine teşekkür ediyor ve yanıtları özetimle yayımlıyoruz.

Büyükşehir;

“ASANSÖRÜN KAPISI AÇILMIYOR başlıklı sorun (Demirtaşpaşa Metro İstasyonu) giderilmiştir.”

Osmangazi;

“O KALDIRIMI KİM ONARACAK başlıklı sorun (Yeni Yalova Bulvarı) Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındadır!”

Yıldırım Belediyesi;

Gel de emzir
“BALIKDERE YİNE DERTLİ başlıklı üzücü ziyanlar (Balıklıdere) 16 kişiden oluşan ilgili ekiplerimizin iki günlük yoğun çalışmaları sonucunda giderilmiştir.” Özellikle şu kavurucu sıcak yaz günlerinde derenin yamaçlarında çeşitli zorluklar içinde bizler için yorulan emekçi kardeşlerimize ve 32 ayrı kareden oluşan şahit fotoğrafınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bununla birlikte o üzücü ziyanımıza sebep olanları da esefle kınıyorum…

UEDAŞ;

Haberin Devamı

“ÖYLE BİR ŞEYE TAKILMIŞ Kİ GÖZÜ başlıklı şikayetiniz (Terminal) giderilmiştir.”

Yazarın Tüm Yazıları