Dördün ikisi yok ikinin de biri çok!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal 3. Sınıf Öğrencisi Sn. Can Güven bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Dördün ikisi yok ikinin de biri çok

“Muhammet Abi, merhaba. Doğup büyüdüğüm Can Bursamızdan eğitimim ve öğretimim için kısa süreliğine ayrılmış olmamla birlikte yine her fırsatta yine buradayım.
En az bir yıldır dikkatimi çeken Bursa Terminali’ndeki çeşmelerin içler acısı durumunu köşeniz aracılığıyla yetkililere duyurmak istiyorum. Bakımsızlığa terk edilmiş dört musluklu şadırvanda musluklardan ikisi yok!

BUSKİ’NİN DİKKATİNE

Geriye kalıyor iki musluk. Onlardan birisine hizmet veren kurna tıkalı olduğu için biriken sudan dolayı mideniz bulanır musluğa yaklaşamazsınız! Diğerine gelince; onun da musluğu arızalı. Bu durum Can Bursamızda olmamalıydı… Saygılarımı sunuyorum.”
Can Güven kardeşim. Daha iyi yarınlarımız için benzeri dikkatli gözlemlerini ve bildirimini dolayısıyla sahiplenmeni asla ihmal etme. Derslerinde başarılar diliyorum.
BUSKİ’nin dikkatine.

Haberin Devamı

TEHLİKELİ KAPAK

Dördün ikisi yok ikinin de biri çok

Esnaf Sadık Alaca: “Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi Felek Sokak sakiniyim. Sokağa atılan asfalt sonrasında BUSKİ’ye ait menhol kapağı yolun üst seviyesinde kaldı. Buraya takılarak düşen bir çocuğa gözüm takıldı. Ağladığına da tanık olunca yüreğim sızladı. Felek bizi burada da mı buldun!”

GÖÇ TARİHİ MÜZESİNDE GÖÇ!

Dördün ikisi yok ikinin de biri çok

Makine Mühendisi Sn. Özlem Bakar: “Merinos Kongre Kültür Merkezi bünyesinde hizmet veren Bursa Göç Tarihi Müzesi’nin kurucusu olan Büyükşehir Belediyesi’nin harflerinden ‘A’ ‘D’ ve ‘noktası’ da göç etmiş! Fark edilemediğini düşünerek ihbar edeyim istedim!”

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

‘YORGAN GİTTİ, KAVGA BİTTİ’

Teşekkür ediyoruz da başlıklı yayımımız sonrasında (Kükürtlü Mahallesi) ‘tamamlanmasını’ istediğimiz harflerin bir daha sorun olmasın düşüncesiyle (!) sökülerek duvarın boyanmış olduğuna şahit oldum. “Yorgan gitti, kavga bitti” ruhun şad olsun Nasreddin Hoca!

Haberin Devamı

Dördün ikisi yok ikinin de biri çok

‘TEŞEKKÜR EDERİZ’

Küçük bir çalışma yeter başlıklı yayımımız sonrasında alakasız kutuların (Terminal şehirlerarası yolcu peronları) söküldüğünü, sonrasında da aksların boyanmış olduğunu gördüm. İlgili yetkililere teşekkür ediyorum.

Dördün ikisi yok ikinin de biri çok

 

Yazarın Tüm Yazıları