Bu nasıl iş

OKURUMUZ, TOFAŞ (Fabrika) Boya Metod Bakım Uzmanı Sn. Üzeyir Uygun bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Bu nasıl iş

“Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Kültür Mahallesi Gümüşdere Caddesi D 0296 tanımlı belediye otobüs durağını, görme engelli vatandaşlarımız için özel olarak döşenmiş olan tırtıklı taşların üzerine monte edip gittiler! İlgili ekibi ve de özellikle denetçilerini candan tebrik ediyorum! Engeli kardeşim, aman sakın o taşlara güvenerek çıkma yola!” Resmen şaka gibi…

ÇÖPLÜK OLMUŞ

Bu nasıl iş

OKURUMUZ Sn. Nurdan Yetiş: “Bursa Tapu Müdürlüğü binası önündeki çeşme yapıldığı günden beri ‘kör tıpa’ ile tıkalı olduğu için maalesef hizmet veremiyor. Üstüne üstlük bir de çöplük haline gelmiş...” diyor.

 

Haberin Devamı

PLAN OLMAYINCA!

 Bu nasıl iş

OKURUMUZ Sn. Onur Seçin: Osmangazi İlçesi Hamzabey Mahallesi 2. Cem Sokak’ta bulunan yaya geçidine bakınız lütfen. Rampası olmayan ve yürünmesi adeta mucize olan bir kaldırım... Bursa’nın her yerinde olduğu gibi... Plan olmayınca ne dersen de!” diyor.

 

BURAYI GÖREN YOK

Bu nasıl iş

EN son olarak da okurumuz Sn. Füsun Haksal’dan geldi şikayet. Evet. Yaklaşık olarak iki yıldır kentin en kıymetli caddesi üzerindeki BURULAŞ’a ait olan sözüm ona Çukurköşk belediye otobüs durağının durumu ortada. Vatandaş kartondan oturak yapmış, üzerine oturuyor. Sn. Haksal’da bu duruma kesinlikle haklı olarak isyan edenler arasında. Okuduğunuzu tahmin ederek, biliyorsunuz ki ben de katılmıştım bu isyana. Belirttiğiniz gibi birçok kez yazdık. Ama ne hikmetse burasını gören yok.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI, SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Bu nasıl iş

Bu nasıl iş

HAYDİ MEMİŞ MÜDÜR başlıklı yayımımızla birlikte aynı gün içinde ilgili çirkinliğin (1. Murat Cami karşısı) yıkanarak giderilmesine şahit oldum. Osmangazi Temizlik İşleri Müdürü Sn. Memiş Memiş’e ve kıymetli ekibine ivedi de olan önemli destekleri için teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları