Bu inadın sebebi ne!

Okurumuz, yüksek inşaat mühendisi, bestekar ve ses sanatçısı Sn. Şakir Döşemeciler, özetimle:

Haberin Devamı

Bu inadın sebebi ne
“Sn. Kösle; fotoğrafımda görmüş olduğunuz şikayetime yönelik olarak köşenizde ilgi (iki kez) ve değer bulmuştuk. Teşekkür ediyoruz. Ancak sizlerin göstermiş olduğu ilginin ve değerin asıl Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve Osmangazi Belediyesi’nden gelmesini beklerdik! Bakınız, iki yıl doldu. Toza, çamura ve çeşitli zorluklara sebep olan kazının terk edilmişliğinden bıktık usandık. Muhtarımızın kapısını aşındırmaktan utandık! Sahi unutmadan; yetkilileri de aradık! Lakin hakkımız olan hizmetin tarafımıza sunulmamasındaki inadın sebebini anlayamadık! Adres; Çekirge Caddesi’ni Karagöz Caddesi’ne bağlayan Aziz ve Batıca apartmanları arasında kalan inatçı bir yer!” diyor.

Haberin Devamı

ASANSÖRÜN KAPISI AÇILMIYOR

Bu inadın sebebi ne
Okurlarımızdan Sibel, Cansu, Mehtap ve Hülya: “Demirtaşpaşa Metro İstasyonu’na hizmet veren asansörün kapısı açılmıyor. Buna çok zaman tanık olduk. İnat edip iki üç dakika beklerseniz sıkıntı yok! O vakit kapı açılıyor” diyorlar. BURULAŞ’a duyurulur!

ŞİKAYET EDİYORUZ

Bu inadın sebebi ne
Okurumuz Laborant Sn. Sinem Ü, “Gökdere Metro istasyonu önündeki çöp konteynerlerinin içi boşken etrafı haftanın her günü çöplük gibi! Kirliliğe sebep olanları uyarmaya korkuyoruz. Köşeniz aracılığıyla ilgililere şikayet ediyoruz” diyor.

 YANGIN OLUR BİZ YANGINA GİDERİZ DE...

Bu inadın sebebi ne
Okurumuz Emekli İtfaiye Çavuşu Sn. Mustafa Günhen çok önemli bir uyarıda bulunuyor: “Tarihi Emir Han Çarşısı içinde gözüme ilişti. Yangın dolabının kapağı asma kilit ile kitlenmiş. Allah göstermesin bir ihtiyaç halinde oluşacak panik ve korku halinde o kilidi kim ve nasıl açacak? Aldığımız ve verdiğimiz eğitimlerde böyle bir uygulamanın nasıl üzücü sonuçlara sebep olacağını çok iyi biliyor olunca... Yani, bir yangın olsa biz yangına gideriz de” Önemli tespitiniz için teşekkür ediyorum Sn. Günhen. Umarım çarşı yönetimi ihbarınızı dikkate alır.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Bu inadın sebebi ne
“ÖYLE BİR ŞEY İSTİYOR Kİ” başlıklı haberinizle ilgili olarak; Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Demetevler Menekşe Parkı önünde bulunan çukuru kapatarak gereken düzenlemeyi yapmıştır. Bilgilerinize sunarız. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü” Yıldırım Belediyesi’ne şahit fotoğrafları için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları