Bir oyun havası eksikti!

Okurumuz Sn. Erdinç Tok: “Bir ortamda denk geldi, sizin 17 Mart 2018 tarihli “Buna artık bir dur diyelim” başlıklı haberinizi okudum.

Haberin Devamı

Haberin özetinde mevtalarımız defni sonrasında mezarlıklarda verilen cantık ve ayran ikramlarının hem dinen hem de usulen doğru olmadığına değindikten sonra; “Korkarım bu gidişle kabristanlarımızda mangal partisi göreceğimiz günler de yakın” demiştiniz. Benim de canımı sıkan bir durumdu bu.

Bir oyun havası eksikti

ISRARLI DAVET

İşte o yazınızı okuyunca bağlantı kurdum. İki ay önce Saitabat Köyü’nde bir arkadaşımızın vefat eden annesinin defnine katıldık. Defin sonrası mezarlık yanındaki meydana kurulan şen şakrak sofralarla, sofralara kişileri güleç yüzlü suratının yanı sıra ısrarcı davetiyle buyur eden ve  servisi yapan kişi merhumenin oğlu olunca... Bir oyun havası eksikti ortamda! Maalesef “Mangal partisi” tespitinize katılıyorum üstadım...”

Haberin Devamı

KAVAK OLMASA DA ÇUKUR VAR YA!

Bir oyun havası eksikti

Okurumuz Sn. Jale Gençtürk: “Osmangazi İlçesi Kavaklı Sokak ile Çukurbahçe Sokak’ta kavak yok. Ama çukur var ya! Kötünün iyisi bu olsa gerek galiba! Mutlu yarınlar diliyor selamlarımı sunuyorum.” Bizden de selam olsun Sn. Gençtürk...

YA SAĞLAMA DA YANLIŞ ÇIKARSA!

Bir oyun havası eksikti

Okurumuz Sn. Sinan Nazlı: “Osmangazi İlçesi, Ulu Mahalle’de bir banka duvarında asılı olan sokak tabelasının tanımına ‘tanım’ garanti olsun diye sağlaması yaptırılmış! Vaziyete bakılırsa sağlama yanlış çıkmış! Peki ya şimdi ne olacak!”

ÖYLE BİR ŞEYE TAKILMIŞ Kİ GÖZÜ…

Bir oyun havası eksikti

Okurumuz Sn. Özlem Beşkardeş: “Bursa Terminali içinde hizmet veren aydınlatma spotlarının direklerine gözüm takıldı. Bu projenin sahibini candan tebrik ediyorum! Umarım birinin üzerine devrilmez.”

Yazarın Tüm Yazıları