Beş lira yetmiyorsa altı verelim!

Abonelerimizden olan Tofaş (Fabrika) Boya Metod Bakım ve Tasarım Uzmanı Üzeyir Uygun özetimle bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

“Bahar mevsiminin açılışını yapmak için ailecek Nilüfer İlçesi’nde Atatürk Kent Ormanı’na gittik. Tuvaletlerinin ve lavaboların çok feci durumda olduklarına tanıklık ettik. Böylesine fevkalade alanın bakım değerinde dikkate ve takibe alınmamış olması cidden çok düşündürücü… Parka giriş için ödediğimiz beş lira yetmiyor mu? Öyle ise altı lira alın efendim! İsteksiz olarak saygılarımı sunuyorum!”

ÇOK İLGİNÇ DEĞİL Mİ?

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

Taekwondo antrenörü olan abonemiz Tarık Kaya bakınız ne diyor: “Sn. Kösle, merhaba. Kaldırım üzerinde kış uykusuna yatmış olan direği uyandırmak için bir iki salladım ama uyanmadı. Hatta ‘uyan direk uyan, kış geçti. Aylardır uyuduğun yetmedi mi?’ diye de seslendim ama takmadı beni! Aslını ararsanız uçan tekmeyi de hak etmedi değil yani! İlgili adrese gelince; bu direk TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletişim A.Ş.) 2. Bölge Müdürlüğü Bursa Gıs Trafo Merkezi’nin tam da önü. Çok ilginç değil mi?” Gerçekten çok ilginç Sn. Kaya.

Haberin Devamı

UYUYAN GÜZELLER

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

Abonelerimizden olan Emekli Başkomiser Taner Sönmezocak diyor ki: “Mudanya İlçesi Burgaz Mahallesi Altınkum Mevki, Altınkum Plajı önündeki üçlü tabelaların önünden her geçişimde Stephen King’in yazdığı Uyuyan Güzeller adlı romanı geliyor akılıma. Bu hizmeti için sağ olsun Mudanya Belediyesi!”

 

MERAK ETTİĞİ ŞEYE BAKINCA...

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

Adının açıklanmasını istemeyen bir belediye çalışanı: “Nilüfer İlçesi sakiniyim. Bu fotoğrafımı da Konak Mahallesi’nde çektim. Benzeri onlarcası, hatta yüzlercesi oluşuma şahit olmamın üzüntüsü ve de suskun kalmış olmamın ezikliğiyle ben kahrolurken… Yetkililerin düşüncelerini merak ediyorum” diyor…

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

Bursa Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nden aldığım bilgiye göre “Bir akşam vakti” başlıklı yayımımız sonrasında; Çekirge Caddesi üzerindeki trafik denetimlerinin aralıksız olarak devam ettiği bilgisini aldım. Destekleri için Bursa Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü’yle Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.

TABELA SÖKÜLMÜŞTÜR

Beş lira yetmiyorsa altı verelim

“ ‘MERAK EDİYORUM’ başlıklı yayımınızda belirtmiş olduğunuz tabelanın yanlış yere takıldığı görülmüştür. Tabela ilgi ekiplerimiz tarafınca sökülmüştür. Tarafımızca oluşturulan trajikomik durum giderilmiştir. Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü” özetimle böyle diyor Yıldırım Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü. Çözümünüzle birlikte şahit fotoğrafınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Yazarın Tüm Yazıları