Artık asansör istemiyoruz ama...

Esnaf okurumuz Sn. Eyüp Sarıoğlu:

Haberin Devamı

Artık asansör istemiyoruz ama...

“İstanbul Caddesi üzerindeki Gençosman Üst Geçidi’nin asansörü yok. Bu sebepten dolayı hizmete alındığı günden bugüne kadar zorluk çeken on binlerce vatandaşımızın sıkıntısını yazıp tam da asansör isteyelim hesabındayken... Büyükşehir Belediyesi önündeki üst geçidin asansörsüz olduğunu gündem yaptınız. Dediniz ki: “Öyle bir yerde böyle bir üst geçit olursa diğerleri; sizler hiç dert yanmayın boşuna.” (Öyle bir yerde böyle bir üst geçit! Başlıklı 10 Temmuz 2018 tarihli yazımdan alıntıdır) Ne diyelim! Asansör falan istemiyoruz! Sadece o dik merdivenleri de kullanmak zorunda kalanlara Allah güç kuvvet versin” diyor.

Haberin Devamı

BİR DE AZAR İŞİTİYORUZ!

Artık asansör istemiyoruz ama...

Okurumuz Sn. Fatmagül Güntem: “Kentimizi saran dilenci furyasına yönelik olarak yayımladığınız yazılarınızı da hayret içinde takip ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Size öyle bir şey göstereceğim ki ‘pes artık’ diyeceksiniz! Evet. Yeşil alanda gördüğünüz tabureyi (!) bazı dilenciler monte etti! Orada avlarını bekliyorlar(!) kırmızı yandığında, duran araçların başına üşüşüyorlar! Dilencileri özellikle burada oldukları için uyardım; bir dövülmediğim kaldı. Burası neresi biliyor musunuz Sn. Kösle? Burası Atatürk Müzesi önüdür. Nokta!” diyor. Bir de azar işitmek! Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın dikkatlerine.

CADDENİN BAŞI NEYSE SONU DA ÖYLE!

Artık asansör istemiyoruz ama...

Okurumuz Sn. Canberk Şeker: “Sn. Kösle, merhaba. Geçtiğimiz aylarda köşenizde Osmangazi İlçesi Hayran Caddesi (Trafik arzuhalcileri karşısı) başlangıcındaki paramparça edilmiş olan kaldırıma yönelik yayımınızı okumuştuk. Sonrasında gerekli onarımın yapıldığını da yine köşenizde okumuştuk. Bakınız burası da aynı caddenin sonudur. Her yağmur sonrası oluşan havuz günlerce duruyor! Aynı zamanda burası görme engelli yürüme yoludur” diyor.

Haberin Devamı

ONLAR DÜŞTÜ BAŞKASI DÜŞMESİN

Artık asansör istemiyoruz ama...

Okurumuz Sn. Galip Temellioğlu: “Yıldırım İlçesi Yüksek İhtisas Hastanesi karşısında hizmet veren bir bankaya ait ATM önündeki basamakta oluşan kırıklık sebebiyle bir vatandaşımız öyle bir düştü ki… İnanın yüreğimiz cız etti. Onarımını kim yapacak? Bizlere de ses olur musunuz lütfen?” diyor. Elbette Sn. Temellioğlu. Yıldırım Belediyesi’nin bizlere yardımcı olacağına inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları