Ah bu Japonlar…

Abonemiz, Emekli İtfaiye Çavuşu Sn. Mustafa Günhen bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Ah bu Japonlar…

“Gençlik yıllarımdı. Bir eğitim için Japonya’da bulunmuştum. Samimiyet, çevre saygısı, yaşam kalitesi, değer... Benzeri yüzlercesi takdire layık işlere tanık oldum. En dikkatimi çekeni ne oldu biliyor musunuz? İnşaat sahasından ayrılan araçların tekerlekleri caddeye ya da sokağa girmeden önde tazyikli su ile yıkanıyordu. Şaka değil... Şimdi bir de bizim Nilüfer İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde çektiğim fotoğrafa bakınız. (Bunu Bursa geneline de yayabiliriz Sn. Günhen) Vızır vızır işleyen inşaat kamyonlarının tekerleklerinden cadde ve sokak asfaltına savrulan; taşları, kumları ve yaş çimentoları 7/24 görür olup asfaltın ve araçların da ziyana uğramasına tanık olunca... Ah bu Japonlar yok mu!”

Haberin Devamı

Ah bu Japonlar…


Öyle ise yakınız!

Ah bu Japonlar…

İsminin açıklanmasını istemeyen 15 Temmuz Gazisi bir okurumuz özetimle: “Mihraplı Parkı içine kurulan 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI FOTOĞRAF SERGİSİ için teşekkür ediyorum. Ancak sergiyi çevreleyen ışıkların akşam vaktinden sonra yanması gerekiyor değil mi? Öyle ise yakınız lütfen. Çünkü görünmüyor!” Diyor. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin yardımcı olacağına inanıyorum.

Dalga geçmeyin lütfen!

Ah bu Japonlar…

Okurumuz Sn. Hamit Titiz: “İlgili fotoğrafımı Büyükşehir’de bir adreste çektim. Yeni sunulan bir hizmet bu! Sözüm ona görme engelli vatandaşlarımız için özel olarak döşenmiş olan ‘Görme Engelli Taşları’ (Yalan Taşları) Yani rengi olmayan çok zor bir hayatın kahramanlarına sunulan hizmet! Ne olur dalga geçmeyin lütfen!” Diyor. Sn. Titiz’e yerden göğe kadar destek veriyorum. Bu işleri denetleyenleri denetlemek lazım her şeyden önce...

Yazarın Tüm Yazıları