Yeni trend çocuk dostu ev

DEVİR artık farkındalık yaratanın devri.

Haberin Devamı

DEVİR artık farkındalık yaratanın devri. Bunu yapanlar yarışa her zaman birkaç adım önde başlıyor. Konu yaşam alanı olunca bu ayrı bir önem kazanıyor. Bugüne kadar çevreci, tasarruflu ya da akıllı gibi kavramların dillendirildiği gayrimenkul sektöründe şimdi yeni bir söylem var: ‘Çocuk dostu ev’... Alışverişin patronu çocuklar, artık ev seçiminde de baş aktör. İzmir’de farklı çizgisiyle markalaşan CDS Yapı da son projesini ‘çocuk dostu evler’ olarak lanse etti.

 Yeni trend çocuk dostu ev

Hayatın yansımaları projelerde

Aynı zamanda ‘Emlak gurmesi’ unvanlı CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan’la hem ‘çocuk dostu evler’ temalı yeni projeleri Palmiye Park Fiora’yı, hem de İzmir’deki konut sektörünün durumunu konuştuk. “Kullanıcıya duyarlı yaşam, eğlence ve çalışma alanları yaratan İzmir merkezli bir gayrimenkul geliştirme firmasıyız” diyen Dağıstanlı, 2008’de ilk projelerini Gaziemir’de hayata geçirdiklerini hatırlatarak, bugüne kadar 700’ün üzerinde daire sattıklarını belirtti. Yaptıkları projelerde genelde kendi hayatlarından bir şeyler yansıttıklarını anlatan Serdar Dağıstan, bunun en son yansımasının ise Palmiye Park Fiora olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti:

 

Haberin Devamı

Ekranla değil, akranlarıyla

“3 yaşında bir oğlum var. Onu da düşünerek, ‘Çocuklarınız ekranla değil, akranlarıyla büyüsün’ diyerek yola çıktık. İzmir’in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapıyoruz. Ulukent’te inşa edilen Palmiye Park Fiora, çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıyor. Bunların arasında en çok öne çıkanlar, çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesisler ve odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrılmış olması. Çocuklar için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı gelişecekleri, sizin özlemini çektiğiniz çocukluk günlerinizi doyasıya yaşayacakları mekanlar tasarladık. Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık.”

Haberin Devamı

Yeni trend çocuk dostu ev

 

OYUNCU ANNE’YLE TANITIM
SERDAR Dağıstan, Palmiye Park Fiora’nın tanıtımda da farklı bir yol izledi. Dağıstan, sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan ve annelerin oyun bulmakta tıkandığı anlardaki en büyük kurtarıcısı olan ‘Oyuncu Anne’ Şermin Çarkacı’nın semineriyle yeni projesini anlattı.

 Yeni trend çocuk dostu ev

GELİŞME BENİ MUTLU ETMİYOR
İZMİR’deki gayrimenkul sektörüyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Serdar Dağıstan, kentin son açıklanan konut fiyat artışında dünyada 6’ncı olmasına vurgu yaparak, “Yüzde 16’lık bir artış olduğu söyleniyor. Ben İzmir’de çok uçuk fiyatlar görmüyorum.

Yeni trend çocuk dostu ev

Ama Yeni Kent Merkezi’nde yer alan projelerin lanse ettiği satış fiyatlarının bunda etkisi olabilir. Tabii İzmir, İstanbul’un ilgisiyle uçup gidecek. Ancak bu gelişmeden sektörün içinde biri olarak çok da mutlu değilim. Yeni Kent Merkezi’nde aşırı yoğunluk olacak. Ama altyapı buna hazır değil” diyerek kaygısını dile getirdi.

Haberin Devamı

KISA KISA
* Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan ve 2 yılda tamamlanacak olan Palmiye Park Fiora’da 156 daire bulunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları