Konutta yeni trend

Haberin Devamı

ARTIK devir değişti. ‘Başımı sokacak bir evim olsun’ dönemi çok gerilerde kaldı. Konut alacaklar, ‘evin’ dışında farklı neler sunulduğunu araştırıyor ve tercihini ona göre yapıyor. İzmir’de önemli projelerde imzası bulunan Megapol Group da bu felsefeden hareketle ‘Megapol Urla Evleri’ne başladı. 190 villanın yer aldığı proje, sosyal donatılarının yanı sıra yazları deniz, kışın ise termal olanağı sunuyor.
Megapol Group Yönetim Kurulu Üyesi Elif Salamer ile yeni projelerini, konut almayı düşünenlere sundukları farkındalıkları konuştuk. Dünyada yeni trendin her türlü ihtiyacın karşılandığı yaşam alanları oluşturan projeler olduğuna dikkat çeken Sağlamer, villalarda doğa, deniz ve termal keyfi yaşatmayı, yaz-kış yaşam koşulları oluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
“Biz bir şehir kuruyoruz. Bu şehrin içinde de yeni trende uygun olarak şehir yaşantısında ihtiyaç duyan her şeyi bulmak mümkün. Cafeden bara, restorandan markete, kuaförden çocuk oyun alanlarına kadar şehire gitmeye gerek duymayacakları her şey düşünüldü. Sosyal, ticari ve beach tesisleri yer alıyor. Tabii bütün bunları Ege’nin en popüler tatil bölgelerinden biri olana Urla’da yapacaklar.”

Haberin Devamı

Konutta yeni trend

190 villa yer alıyor
Ege Bölgesi’nde benzeri görülmeyen yeni bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini anlatan Sağlamer, 111 bin metrekarelik alana kurulan Megapol Urla Evleri’nde 190 projenin yer aldığınık, ilk etapta 92 konutu Haziran 2015’te teslim edeceklerini söyleyerek, “36 villayı ise Aralık 2015’te teslim edeceğiz. 3 etabı ise şu anda projelendiriyoruz. Önümüzdeki yıl başlanacak. Projedeki evlerin çoğunluğu ikiz villa şeklinde. 250-300 metrekarelik bahçeler yer alıyor. Türk mimarisinin esintilerini görmek mümkün. Satışlarımız şu an çok iyi. İzmir’in dışında İstanbul, Denizli ve Mersin gibi farklı kentlerden de talep alıyoruz” bilgisini paylaştı.
Konutta yeni trend

Haberin Devamı


KÜÇÜK ŞEHİRLER KURUYOR
Potansiyeli olan ama değerini bulamamış yerlerde küçük şehirler inşa etme hedefiyle yatırımlarına yön verdiklerini ifade eden Sağlamer, “Grup olarak lokasyona önem veriyoruz. Bu doğrultuda az gelişmiş ve yeterince potansiyeli değerlendirilmeyen bölgelerde projeler üreteceğiz. Urla İçmeler’de bunun bir ayağı. Bölgede başka arazilerimizde var. Burayla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Yatırım yaptığımız bölgenin kaderini değiştirmek istiyoruz. Ayrıca kent merkezinde de yakın zamanda bir projeye başlıyoruz” dedi.

Konutta yeni trend


SADECE EV SATMIYORUZ
Gayrimenkul sektörünü de değerlendiren Sağlamer, cumhurbaşkanlığı seçimi ve yaz dönemi nedeniyle pazarda bir durgunluğun olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:
“Ama bizim projelerimizde bir sıkıntı yok. İyi konsept oluşturduğunuz zaman satışta da sıkıntı yaşamasınız. Biz insanların ihtiyaçlarına uygun proje yapıyoruz. Sadece ev satmıyoruz, onlara bir yaşam sunuyoruz. Hal böyle olunca da sektörde yaşanan durgunluk bize yansımıyor.”

Yazarın Tüm Yazıları