Alternatif futbol magazini

* Uzaydan görülebilen şeyler: Okyanuslar, denizler, kıtalar, Çin Seddi ve Irina Shayk’ın üst dudağı.

Haberin Devamı

Ömrümde daha kalın bir üst dudak görmüş olan beri gelsin. Adeta Angelina Jolie’nin iki dudağı bir üst dudakta buluşmuş. Hayret verici bir oluşum.
Bakınız, evvelsi gün Rihanna Twitter üzerinden Ronaldo’ya “My baby Ronaldo:(” yazdı ya hani.
Ben olsam hiç girmem o toplara Rihanna’cım. Irina arkadaş markadaş dinlemez, dudaktan seker, dünyayı iki kez turlarsın valla.
* Magazin gurusu dostlara bir sorum olacak. Sevgili arkadaşlar, Asena ve Caner Erkin çifti, bu denli sık haber olmalarını açıklayabilecek tam olarak ne özelliklere sahipler?
Asena’nın kah ayı postuyla, kah miki kulaklarıyla sokakları arşınladığı “aşırı enteresan giyiniyorum”cu moda anlayışı mı mesela?
Veya değiştirilen lüks arabalar mı? Aldatma-aldatılma hikayeleri mi? Eh, bunların hepsi aşağı yukarı tüm futbolcu-modayla yakından ilgili eşi çiftinde var? Rica ediyorum magazin guruları Asena-Erkin meselesine bir açıklama getirsin. Tam olarak hangi özellikleri bu kadar ilgi çekiyor ve ısrarla önümüze haber olarak getiriliyor, bilelim.
Ayrıca buradan tüm futbolcu eşlerine sesleniyorum, İngiliz bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre moda ile ilgilenmeyen futbolcu eşleri hakkında bulundukları ülkelerde soruşturma başlatılıyormuş. Hayır, bugün yarın miki kulaklı kıyafetlerinizden, “futbolcu eşi sarısı” saçlarınızdan, kıyafet-ayakkabı sevdanızdan, büzük dudaklı selfie’lerinizden vazgeçecek ve ne bileyim, modadan vazgeçip hat sanatına filan gönül verecek olursanız, iki kere düşününüz.
* Birkaç gün önce Selahattin Duman yazdı. Futbolcuların yeni sevdası meşe palamudu modeli saç. Yanları kazıyorsun, üst tarafı da şöyle fırında yeni erimeye başlayan kaşar peyniri gibi yana yatırıyorsun.
Oldu mu sana meşe palamudu. Erkek mankenler de pek sevdi bu modeli. Şimdi böyle havalı havalı pozlar veriyor, kızların yanakları al al oluyor sanıyorsunuz fakat size çok basit bir şey söyleyeceğim: bu saç kimseye YAKIŞMIYOR.
Evet, size söyleyeceklerim bu kadar. Sevgilerimle.
* Dünya kupası açılışında Jennifer Lopez sahneye çıktığı anda TRT yayını kesti. Neden? Çünkü garibim Jennifer, dünya kupasının, muhafazakarlıkla gericilik arasındaki çizgide gidip gelen 3. Dünya ülkelerinde de izlendiğini hesap etmedi tabii.
Onu mu düşünecek kadın, giymiş şortunu, vermiş dekoltesini, çıkmış sahneye. Bizim TRT de meşhur kalçayı, dekolteyi görünce telaş etti tabii herhalde, ÇAAAT diye kesildi yayın. Yahu, hiç işi bilmiyorsunuz kardeşim, buzlayıverseydiniz? Nasılsa karşılaşmadığımız iş değil. Bu gözler dekoltesi olmayan ama göğüs kısmındaki kabarıklığı, abajurdaki meme figürünü buzlayan kanal gördü...
Hayır bir de spiker performansı yorumlamaya çalışıyor kestikten sonra... Çok alemsin be devletimin televizyonu.
* Son olarak...
Brezilyalı futbolculara sambacı, Arjantinli futbolculara tangocu diyenlerin ağzına ağzına fırıncı küreği ile vurulacakmış. Son aldığımız bilgiler bu yönde sevgili seyirciler.
Hürmetlerimi sunarım.

Yazarın Tüm Yazıları