Kült dizi beyazperdede

Yaz sezonuna girdiğimiz filmlerin kalitesinin düşüşüyle de kendini belli ediyor. Vasat filmlerin ziyaret ettiği bu hafta, komedi arayanlara kült dizi “Entourage”in beyazperde uyarlamasını, macera isteyenlere “Büyük Tuzak” ve “İntikam”ı, romantik komedi olsun diyenlere de “Kaçak Prenses”i öneririz.

Haberin Devamı

Entourage
Yönetmen: Doug Ellin
2015/ABD/104’

HBO’nun 2004 tarihli kült dizisi “Entourage”, beyazperdede. Sinema yıldızı Vincent Chase, ekürileri Eric, Turtle ve Johnny’yle birlikte geri dönüyor ve süper menajerlikten stüdyo yöneticiliğine geçmiş olan Ari Gold’la yeniden birlikte çalışmaya başlıyorlar. Ana kadro yerinde, onlara bu kez Mark Wahlberg, Jessica Alba, Emily Ratajkowski gibi sürpriz isimler eşlik ediyor. Dizinin takipçileri kaçırmasın.

Çekirge 3 kere zıplar

Öldürmenin 3 Yolu
Kill Me Three Times
Yönetmen: Kriv Stenders
2014/AbD-Avustralya/90’

Kurnaz bir suikastçı olan Charlie’nin yeni işi, baştan çıkarıcı bir kadın olan Alice Taylor’ı öldürmektir. Charlie yola koyulduğunda işin içinde bir tek kendisinin olmadığını fark eder ve üç ayrı cinayet, kargaşa, şantaj ve intikam hikâyesinin ortasına düşer. Kara komediden hoşlananların ilgisini çekebilir.

Haberin Devamı

Western özleyenlere

İntikam
The Salvation
Yönetmen: Kristian Levring
2014/Danimarka-İngiltere/92’

1870’lerin Amerikasında geçen bu western, Danimarkalı göçmen olan Jon’un ailesini öldüren çete reisi Delarue’den intikamını alma mücadelesini konu alıyor. Mads Mikkelsen ve Eva Green başrollerde.

Boyundan büyük işler

Büyük Tuzak
Colt 45
Yönetmen: Fabrice Du Welz
2014/Fransa-Belçika/85’

Sinefillerin “Calvaire” ve “Alléluia” filmleriyle tanıdığı Fabrice Du Welz, son filminde aksiyon dolu bir suç hikâyesi anlatıyor. Çok iyi bir nişancı olmasına rağmen polis teşkilatına katılmayı reddeden silah eğitmeni Vincent’ın yolu teşkilatın yozlaşmış üyelerinden biri olan Milo ile kesişir ve kendini tehlikeli bir girdabın içinde bulur.

Başkanı kurtarmak

Büyük Oyun
Big Game
Yönetmen: Jalmari Helander
2014/Finlandiya-İngiltere/90’

Finlandiya ormanlarında kamp yapan bir çocuğun uçağı düşen Amerikan Başkanını kurtarmasını konu alan “Büyük Oyun”, beklentinizi yüksek tutmadan izleyebileceğiniz bir macera filmi. Samuel L. Jackson’ın Başkan’a hayat verdiği filmin sürprizi ise Fatih Akın filmleriyle de tanıdığımız Mehmet Kurtuluş.

Prenses olmak da zor

Kaçak Prenses
A Royal Night Out
Yönetmen: Julian Jarrold
2015/İngiltere/95’

Haberin Devamı

2. Dünya Savaşı’nın sonlandığı günün ertesinde Britanya’da büyük bir kutlama yapılacaktır. Kral George ile Kraliçe Elizabeth kutlamaların yapılacağı gece, Kral halka seslenirken kızlarının yanlarında olmasını isterler. Fakat Prenses Elizabeth için bu gece sokaktaki hayata karışabileceği son şanstır. Kral ve Kraliçeyi ikna eden iki prenses kutlamalara katılmak için saraydan ayrılırlar. Haftanın romantik komedi seçeneği.

Yazarın Tüm Yazıları