Şifo değil Güneş çarptı

Haberin Devamı

GÜNEŞ, Quaresma’yı on numara olarak, Olcay ve Töre ile birlikte hangi maçta ilk 11’de sahaya sürdüyse Beşiktaş, sıkıntı yaşadı. Çünkü bir çok taş yerinden oynuyor ve herkes kendi vasatına bile yaklaşamıyor bu dizilişten ötürü. Dünkü ilk 45’te de böyle oldu. Son iki maçın en verimli adamı Sosa, Atiba’nın partneri olarak geride başlayınca bir tek ‘olgun atak’ bile göremedik. Düşünün ligin en golcü ekibi, devreyi isabetli şut atamadan ve pozisyon yaratamadan kapattı!

NEYİ BEKLEDİ?

Güneş, daha 20. dakikada pekala Necip’i, ister Quaresma, ister Töre ve isterse de Olcay’ın (üçü de berbat oynuyordu) yerine oyuna alıp, Sosa’yı öne atabilirdi. Niye zaman kaybetti, anlamış değilim. Hatadan erken dönmek ayıp değil malum kârdır!
Gençler, Stancu’nun iki tesirli şutuyla golün sinyalini zaten verdi. Tosic, sadece eski takımı adına attığı golle oyunun hakkı olan skoru tabelaya yansıtmış oldu, o kadar...
Güneş’ten bir beklerken, o iki değişiklikle girdi ikinci 45’e. Necip ve Tosun’un aldı, Olcay ve Quaresma’yı çıkarıp çift forvete döndü. Nitekim, bu değişikliklerle takım Gençler’i sahasına hapsetti. Kartal, 3 bini attı ama 4 bini de kaçırdı! Fark olacakken Beşiktaş, 1 puana rıza göstermek zorunda kaldı. Üstelik ikinci bölümde ev sahibine de hiç gol şans tanımadı.

Haberin Devamı

TOSIC ORTA YAPMASIN

Üzgünüm ama bu puan kaybını Güneş’in hanesine yazmalı. Yanlış tertiple çıktığı ilk 45’i, geriye de düşerek, heba etti. Kerim hamlesinde de gecikti. Maçı çevirmek için harcanan olağanüstü enerjinin derbiye külfetini de not düşmeli. Bu arada Tosic’e orta yapmak yasaklansın! Bu kadar laf olsun kabilinden orta yapma lüksü olamaz!

Yazarın Tüm Yazıları