Maç 2. dakikada bitmişti

BEŞİKTAŞ, Oğuzhan’ın, (daha çok yapmasını beklediğim) mükemmel organizasyonunu Aboubakar, yine ‘yakışıklı’ bir vuruşla tamamlayınca maça 1-0 önde başladı.

Haberin Devamı

Ama taraftarın sevinci yüzlerde solmamışken golü yedi. Kabahat topun çarptığı hakemden ziyade, Eduok’a basmayan Talisca’nındı. Tıpkı derbide Kjaer’e basmayan Tosun gibi. Maçı hemen koparma arzusu bazen gereksiz bir telaşa neden oldu. Oysa sakin kalıp ayağa oynadığında Beşiktaş, kaleye çok rahat gidip pozisyonları buldu.

BİR CUMARTESİ GECESİ KEYFİ

Babel, topu iyi taşıyor, ancak son tercihte daha hızlı karar vermeli. Beşiktaş'ın ceza alanında pozisyona girmediği halde 1 gol bulan Paşa’ya karşı soyunma odasına geride girmesi haksızlıktı.Talisca’nın golü aslında 2'de biten maçı 49’da sonlandırdı. Hele ki 2-1 sonrası sahada tek takım vardı. Sonrasında Beşiktaş, mücadeleyi Dolmabahçe'de keyifli dakikalara dönüştürdü.

TRİBÜN

ÇOCUKLAR VARSA...

Çocuklar da işin içine giriyorsa başarı kaçınılmazdır. Atiba'nın oğlu Noah'tan sonra dün de Q7'nin oğlu Ricky ile Marcelon’nun oğlu Daniel de topa girdi.

Haberin Devamı

NADİR BEŞİKTAŞ!

BEŞİKTAŞ, evinde rakibinden daha az topla oynayarak, farklı bir galibiyet aldı. Topa sevdalı siyah beyazlılar için nadir bir durum. Hatta Beşiktaş, rakibinden de daha fazla faul yaptı.F.Bahçe ve Bursa’dan sonra dün de Oğuzhan, klas oynadı. Güneş ve öğrencileri, elbette sadece kendi işlerine bakacaklar, ancak yine de bugün Başakşehir, Trabzonspor'da puan kaybı yaşarsa, buna da "Hayır" demezler...

MAÇIN YILDIZI: ABOUBAKAR

Tüm sezonu Gomez'in gölgesinde geçirdi. Dün yine sahne aldı. Kıymeti bilinsin..

TEKNİK DİREKTÖR KARNESİ

ŞENOL GÜNEŞ

atiba sakat olmasaydı da oynatmazdı. Talisca'yı golü attığı halde kenara alması doğruydu. Rahat skora rağmen Ba'yı değil, disiplini seçerek mesaj verdi.

KEMAL ÖZDEŞ

TAKIMI topu aldı, ama marifetli kullanmayı bilemedi. 4-1'e kadar ceza sahasına giremedi. Dün Adem Büyük'ün yaratıcılığının eksikliğini yaşadı diyebilirim.

MAÇIN HAKEMİ: SERKAN ÇINAR

KASIMPAŞA'nın golüne istemeyerek da asist yaptı. Hakem hocaları bunu eleştirecektir, doğru yerde durmadığı için. Fakat bunun dışında sıkıntılı bir duruma düşmedi. Skor, işini kolaylaştırdı.

Yazarın Tüm Yazıları