Pereira nasıl yapacak?

Rakip daha hazır, hafta sonu Ukrayna Ligi başlıyor. Tamam.

Haberin Devamı

Rakip, mayıs ayında UFEA Avrupa Ligi finali oynadı. Tamam.

Ama Fenerbahçe; rakip kalecinin degajmanından gol yemenin, bireysel yıldızlarının atacağı golleri beklerken, Sivas’ta Fabio ve Ba, dün de Kjaer gibi yeni transferlerinin komik bireysel hatalarından yediği gollerin muhasebesini çok çabuk yapmalı.

İstediğin kadar, mazisi şanlı ama yaşı 30’a dayanmış ya da aşmış, Arabistan, Katar, Çin öncesi son durağa yanaşmış veteranlarla kadroyu takviye et, takım olmadıktan sonra hepsi hava.

Takım hep general...

Kurmay binbaşı, bölük komutanı yüzbaşı, astsubay, er, erat yok.

Gençler niye gitti?

Bir kaç notla devam edelim...

1- Kale Volkan’ındır.
2- Kjaer, Alves, Ba defans göbeğinde bu halleriyle sıkınıt yaratır.
3- Er Mehmet Topal yine çarpışacaktır. Yokluğunda sıkıntı var.
4- Brezilyalılar uzun sürede uyum sağlıyor. Geçen yılın durgun adamı Diego dünkü maçta çok iyiydi. İlk yıl sendromunu bu yıl Josef de Souza yaşayabilir.
5- Fernandao, Van Persie, Sow. Nasıl, hangisi birlikte oynayacak?
6- Vitor Pereira’nın istediği 4-4-2 formatının orta kenarlarında Nani-Stoch, Alper, Diego hangileri oynayacak? Yedek kalan mutsuz ve zengin yıldızları Perira mı, Terraneo’mu gelecek maça hazırlayacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe 27 günde 8 transfer yaparak ve de rekor kırarak Nani (28), Van Persie (32) gibi inişteki ve bitişteki isimleri alarak belki ligi şampiyon bitirebilir. Çok forma satabelir, sponsor bulabilir vs. Ama sorun Türk futbolunun sorunu. Enes Ünal (18), Atınç Numkan (20) nereye neden gidiyor? Parayı sokağa atan kim?

Yazarın Tüm Yazıları