Her rakip Adana değil

RIEKERINK’i götüren oyun anlayışını değiştirmesi lazımdı ki, gelişinin bir anlamı olsun Tudor’un.

Haberin Devamı

Takım savunmasında zaaf gösteren Galatasaray’ın arkasına üç stoper koymak ve pas oyununu ikinci plana itip hızla ve az pasla rakip alana geçme düşüncesiyle Tudor, dün geceki Adana maçına kadar gol yemeden takımı sahadan ayırmadı.

Tekrar dörtlü savunmaya dönüş ve veteran görüntüsü veren iki Hollandalı Sneijder ve De Jong’u kulübeye itiş, dün akşamın doğru hamleleriydi. Ama özellikle ilk yarıda çok koşan, rakip sahada çok gezen fakat pozisyon üretmede zorlanan Galatasaray’ın oyunu tribünlerin beklentisini karşılayacak mı, onu ileride göreceğiz.

 

LINNES’İN GECESİ

 

Şampiyonlar Ligi hesabında Galatasaray mutlak kazanmalıydı. Adana’nın, ligdeki yeri ve zor fikstürü nedeniyle her maçtan puan alması zaten şart. Açık, zevkli bir maç bekliyordum. Ama Galatasaray presi ve etkili oyunuyla Adana kendi sahasından çıkamadı. Galatasaray özellikle ikinci yarıda rakibini sürklase etti.

 

Haberin Devamı

İkinci yarıda gelen 3 gol ve kaçırılan sayısız gol fırsatı Galatasaray’ı Başakşehir maçı öncesinde umutlandırmalı mı? Bence haftaya oynanacak Başakşehir maçını beklemekte yarar var.

 

Dün gecenin en etkili isimlerinden biri Linnes’ti. Önündeki Yasin’in içeri kat etmesiyle boşalan alanlara gidişi ve rakip ceza sahasına sık sık inişiyle, kendi yeri olmamasına rağmen sol tarafta çok başarılı bir performans gösterdi.

Yazarın Tüm Yazıları