Hedef size gelmez

KULÜBÜN gerçek sahibiyseniz ve de her zaman kulübün kaderinde söz sahibiyseniz, neredesiniz?

Haberin Devamı

F.Bahçe taraftarı nerede? 4. yıldıza giden yolda, hedef size koşmaz siz hedefe koşacaksınız, yıldızlarınızın yanında olacaksınız. Geçen yıl 34 maçta 74 gol atıp, 74 puanla şampiyon olmuş bir takımın daha gerisinde olduğu bir gerçek bu F.Bahçe’nin. 15 hafta sonunda 23 gol ve 33 puan bunun kanıtı... Son haftalardaki silik ve dingin futbolunun üstünde bir performansı vardı F.Bahçe’nin. Tabii Mersin de buna açık futbolu, kazanmaya odaklı oyun anlayışıyla yardımcı oldu.
Dün Çalımbay’ın, açık futbolu ve uyumsuz defansı F.Bahçe’ye farkı getirebilirdi. F.Bahçe organize, paslı oyunla mı rakip kaleye daha iyi gidiyor? Yoksa kontratak, hızlı dripling ve geriden sol bölgesine indirilen uzun paslarla mı? Bence ikincisi...

‘MAÇ BiTSiN’ DUASI

KUYT sürekli geziyor. Ve çok koşan, pres yapan Emre gibi Kuyt da ilerleyen dakikalarda yoruluyor. F.Bahçe’nin oyun kondisyonu ve fizik gücü geçen yılın gerisinde. Kartal, Alves’i değil de Bekir veya Kadlec’i yerleştirmeli Egemen’in yerine. İki beki Gökhan ve Caner’in daha etkin ortalar kesmek için son çizgiye gitmeleri lazım.
Diego, bu haliyle F.Bahçe’de forma bulamaz. Yavaş oynuyor. Meireles’in Diego için oyundan çıkışı, Fener defansının 75’ten sonra verdiği açıkların sebebidir. Yaşlı ve çabuk yorulan kadro yapısı ile 31 maçtır Saracoğlu’nda yenilmeyen Fenerbahçe zirvede... Ama, “Medya bizi kötü gösteriyor. Medyaya inanmayın. İstatistiklerde en iyi takım biziz” diyen başkan Yıldırım, dün gece bu maçın bir an önce bitmesi için dua edenlerin başında geliyordur.

VAZGEÇİLMEZ ALPER

MAÇIN adamı Alper Potuk... Kendi kale sahasından rakip kaleye, gitmediği yer yoktu. “Çabuksun, Caner önde kalırsa arkada Nakoulma sana emanet” dediler, savunmadaydı. “Ceza sahasına top taşıyacaksın” dediler, “Gol noktasında olacaksın” dediler, oradaydı. Yükselen grafiği ile F.Bahçe’nin artık vazgeçilmezidir Alper. Hakemin penaltı kararı yanlıştı. Yanlışa bir yanlış daha eklendi.
Penaltıyı oyuna yeni giren Diego’ya attırdı Fenerbahçeliler. Bence Moussa Sow atmalıydı. Fenerbahçe göze hoş gelen futboluyla değil, öyle veya böyle topladığı 3 puanlarla şampiyonluğa yürüyor.

Yazarın Tüm Yazıları