KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

Bu hafta sonu ne yapacağım diye düşünüyorsanız, size nefis bir önerim var.

Haberin Devamı

Hava da nefis, Babylon Kilyos’ta güzel müzik, nefis ortam için Soundgarden’a gidip doyasıya festival ruhunu yaşayın derim.

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

Doritos’un ana sponsorluğunda 4 Haziran Cumartesi nefis bir program var. Festival katılımcıları gün boyu denizin kenarında kumlara ve çimlere yayılarak iyi müziğin keyfini sürerek yaza merhaba diyecekler.

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

 

Yazın habercisi Babylon Soundgarden’a Kilyos’ta geçen sene katılıp bizzat yerinde tecrübe eden biri olarak bu senenin kadrosunu da görünce gerçekten bu özel günü kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

İyi festival sanatçı kadrosundan belli olur, fazla da lafa gerek olmaz deyip bu sene Babylon Soundgarden’da kimler kimler var şöyle bir bakalım:

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

2014’te yayınladıkları ‘Stolen Dance’ şarkısıyla dans pistlerinin vazgeçilmezi ile Milky Chance, bu yıl Babylon Bomonti’de sahne aldıkları iki geceyi kapalı gişe performans ile taçlandıran Oscar and The Wolf,

bir dönem herkesin dilinden düşmeyen efsane ‘Night Air’ ile bildiğimiz Jamie Woon, yaz başında yayınlanacak albümleri Fırtınayt’ın özel sahne prodüksyonuyla Büyük Ev Ablukada, Londralı enerjik indietronica grubu Is Tropical, son dönemlerde durmadan dinlediğim Jakuzi Babylon Soundgarden’ın önemli isimlerinden sadece birkaçı.  

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

Festival için benim tavsiyem kendi aracınızla gitmenizdense toplu taşıma araçlarını kullanmanız veya organizasyonun sunduğu kolay ulaşım yollarını değerlendirmeniz.

Haberin Devamı

Babylon Soundgarden’a Ulaşım:

Festivale Geliş:

Darüşşafaka Metro-Babylon Kilyos (11:30-22:30 arası her 20 dakikada bir –ücretli- )

İETT: 151 Hacıosman Metro-Sarıyer Demirciköy Kilyos Hattı (Dalya Plajı durağında inmek gerekiyor)

Festivalden Dönüş:

Babylon Kilyos-Darüşşafaka Metro (13:00-23:00 arası her 20 dakikada bir –ücretli-)

Babylon Kilyos – Taksim (23:30-03:00 arası her 15 dakikada bir –ücretli-)

BURAK BUYRUK @ HARDROCK CAFE

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

Hardrock Cafe İstanbul’un önemli alternatif mekanlarından biri olmaya devam ediyor. Haftanın çeşitli günlerinde özel etkinliklerle müşterilerine hizmet eden mekanda bugün yepyeni bir ses sahnede olacak.

2015 yılında piyasaya sürdüğü ‘Yalnızlık Abidesi’ albümü ile dinleyicilerine ulaşan Burak Buyruk 2 Haziran akşamı Hardrock Cafe sahnesinde şarkılarını sevenleri için seslendirecek. 17 yaşından beri yazdığı 100’den çok sözü ve bestesi olan Burak Buyruk, bu büyük hazineden derlediği ilk albümü ‘Yalnızlık Abidesi’ni ilk olarak ‘Dönüş Yok’ şarkısıyla videolandırmıştı. 8 şarkılık ilk stüdyo albümünde tüm şarkıların sözü ve bestesi kendine ait olurken, sanatçı bu albümden ikinci video klibini albümle aynı adı taşıyan ‘Yalnızlık Abidesi’ne çekmiş. Söz konusu klip yazın ortasında ekranlarda yerini alacağını duyurmakla şimdilik yetineyim.

Haberin Devamı

Buyruk’un şarkılarındaki farklı tonu ve yenilikçi etkisi dikkat çekerken, şarkıları pop ve rock türlerinin etrafında ustaca geziniyor. Yeni ve kaliteli müziğin her zaman dinleyicisine ulaşacağına inanan biri olarak, Burak’a kulak vermenizi, şarkılarındaki hikâyelere ortak olmanızı öneririm.

MORRİSSEY BU YAZ İSTANBUL’A GELİYOR!

KİLYOS SAHİLİ HAFTA SONU MÜZİĞE DOYACAK

Tori Amos ve Morrissey’in web sayfaları beni her daim sürpriz haberlerle sevindirmiştir. Nedense hep en beklenmedik anlarda bu sanatçıların web sayfalarından ya bir yeni albüm haberi, ya da hiç beklenmedik bir konser haberi alıyorum. Bu sefer sevindirici haber Morrissey cephesinden.

Morrissey’in ‘True To You’ sayfasında verilen habere göre bu yaz, hatta Ağustos ayında kendisini İstanbul’da göreceğiz. Henüz konser tarihi ve mekânı hakkında net bir açıklama yapılmazken, Morrissey’in yazın İstanbul’da konser verecek olması elbette yüzleri güldürüyor. Geçtiğimiz yıl Volkswagen Arena konserindeki nefis performansından sonra bir daha canlı izleyeceğimi hiç düşünmezken bu haber elbette herkes gibi beni de çok mutlu etti, detaylar için ben de sizler gibi takipteyim.

 

Yazarın Tüm Yazıları