Artık hesaplar çift taraflı  

Bolu’da ilk 35 dakika... Göztepe adına tam bir kabus...

Haberin Devamı

Öyle ki, ev sahibi korner üstüne korner atmış, 2-3 net fırsat yakalamış, Göztepe orta yuvarlağı bile geçememiş. Hani o dakikada Yılmaz Vural’a “İstediğin kadar değişiklik yap hocam” dese biri, iki bekiyle başlayıp, orta alandaki üçlüyle devam edecek, belki de takımın yüzde 60’ını değiştirecek!

Ama biraz Günay, biraz melekler, çokca Boluspor forvetlerinin cömertliği oyunun 0-0 sürmesini sağlıyor.

Sonuçta ‘kalbe zarar’ 35 dakika sonrası bu işin kenarda ‘yırtınmakla’ olmayacağını gören Yılmaz Hoca, takımın uyanması için düğmeye basıyor. Öyle ki, devre arasını bile bekleyemiyor Vural, 39’da tabela kalkıyor! Sahadaki varlığını ancak değişiklik tabelasında gördüğümüz Emre, öfke dolu hareketlerle kenara geliyor, Kobakhidze ile takımın pas kalitesinin biraz olsun artması hedefleniyor.

Sonrası mı?

Haberin Devamı

Yine Boluspor baskısıyla geçen, Göztepe’nin topa sahip olduğunda daha fazla pas yapabildiği, 2-3 gol girişimi elde ettiği 50 dakika.

Tam ‘Maç böyle bitti, acaba Göztepe adına Boluspor deplasmanında alınan 1 puan kazanç mı’ derken ortaya ‘gecenin adamı’ çıkıyor! Öyle bir adam ki, 90’da oyuna girip +4 dakika içinde karşısında oynayan Guido’yu yıldız yapabiliyor Benjamin Fuchs!

Önce Guido’ya olmayan açıdan orta yapma şansı tanıyor, belki de maçın en iyilerinden diyebileceğimiz Leo uyuyor, maçın başında onca gol kaçıran Boluspor olmayacak pozisyondan 3 puanı buluyor!

Dost acı söyler.

Göztepe adına artık hesaplar çift taraflı yapılmalı. Evet, Göztepe ilk 2 için sonuna kadar mücadele edecek ama artık ilk 6’yı da korumak için biraz arkadan gelenleri kontrol etmek gerekiyor!

 

Yazarın Tüm Yazıları