Gözlerim seni arıyor

BİR tarafta, daha iyi şartlarda sözleşme bulamayacağını bildiği için önümüzdeki sezon G.Saray’da kalmak isteğini sahada göstermeye çalışan Sneijder; ‘başlangıç değil bitiriştir akılda kalan’ mottosuyla kendini hatırlatmaya çalışan Sabri; sezona müthiş başlayan ve sonrasında kendisini farklı bir konuma koyarak kafasında transfer olan Bruma; genç ve tecrübesiz olmasından dolayı hatalar da yapsa goller atarak formayı kapan ama hala camiadan onay bekleyen Ahmet Çalık ve macera aramayı bırakıp gerçeklere sarılarak takımın kendisine uymasını zorlamaktan vazgeçip takıma adapte olmaya çalışan Tudor...

Haberin Devamı

- Diğer tarafta, sezon sonu gelmeden vedayı yapan ama Alman ciddiyeti ile işini yapan Podolski, en az Bruma kadar iş yapmasına ve skor katkısına rağmen hala burun kıvrılan ‘Beyaz Bruma’ Yasin, performansı ile artık rakiplerin bile saydıdan öte duygular beslediği, ‘Galatasaray eşittir Muslera’ dedirten ama artık çaresiz kalan Uruguaylı...

YAPMA TUDOR

- Maçın seyircisiz olması ile alakalı artık yazılacak ve söylenecek birşey yok. Sahadaki oyuncunun sesinin duyuluyor olması futbol adına en garip ve alışılmadık hal zaten. Bu sessiz ve sakin mekanda ortamı geren ve heyecan getiren ise yine Tudor oldu. Maçın daha başında Bruma’yı oyundan alarak herkesi şoke etti. Aslında bu Tudor’un, maçta sisteme uymadığı ve istenileni yapmadığı için kenara aldım mesajlı ama Rize deplasmanına gelmediği için onu unutmadığını gösteren bir gizli hesap kesimiydi.

Haberin Devamı

- Galatasaray’ın son dönemde aldatıcı etkisi olan maçlar oynadığı ortada. Antalya ve Gençlerbirliği’ni son dakika golleri ile geçip sonra Trabzon’a takılması, Adana’yı doğal olarak kolay geçip bir sonraki hafta güçlü Başakşehir’e farklı mağlup olması ve son olarak Bursa’yı farklı geçip Kasımpaşa’ya farklı mağlup olması. 

TUDOR’LA OLUR MU?

- Tudor seneye bu takımın başında olmazsa sebebi kendisidir. Önümüzdeki sezonun planlamasını etkileyecek kadar endişe verici işlere imza atan Tudor’un kalabilmesinin sebebi G.Saray’ın küçülecek olmasıdır. Kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra takımı ile gurur duyan bir teknik adama ne denebilir ki.

 Önümüzdeki sene rakipler çok daha güçlü ve yarış daha fazla takımla yaşanır. Böyle bir ortamda Galatasaray Tudor ile devam edebilir mi ya da bu yönetim 2 yıldır yaptığı işlere bakarsak Tudor’dan daha iyisini bulabilir mi?

Yazarın Tüm Yazıları