Gümüşlük’te neler oluyor?

Son dönemde Gümüşlük’te hayvan katillerinin sayısı arttı. Kedi ve köpek ölümleri biz hayvanseverleri isyan ettirdi. Bu yüzden bir kampanya başlatma kararı aldık.

Haberin Devamı

Türkiye’nin bir numaralı turist cenneti Bodrum’un Gümüşlük beldesinde ortaya çıkan ani kedi ve köpek ölümleri, biz hayvanseverleri isyan ettirdi. Veterinerler, kurtarıp götürdüğümüz minik canların zehirlendiklerini söyledi.

Biz de hayvanların zehirlendiği bu beldeye failler bulununcaya kadar gitmeme kararı aldık. Çünkü zarar gören her canlıyla, biz de eriyip gidiyoruz, onlarla parça parça eksiliyoruz insanlıktan.
Bunu yapanlar ceza almadıkça, katliamın ardı arkası kesilmedikçe, elden bir şey gelmedikçe hayvan katilleri iş başında oluyor.
Bu sistematik katliamı yapan katillerin kim olduğunu tüm Gümüşlüklüler biliyor ama söylemiyorlar. Bu durum onların da bu katliamın ortakları olduğunu ortaya koyuyor.
Buna son vermek için son derece radikal bir kararla eyleme geçmeliyiz. O insanların rantlarını engellemek için, turistlerin “Katillerin yaşadığı yere gelmemeleri” konusunda bir kampanya başlatmalıyız diye düşündük.
Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz, serum takılarak hayata döndürmeye çalıştığımız kedicik, zehirlenen hayvancıklarımızdan sadece biri. Lütfen siz de bize destek verin. Change.org’daki kampanyaya katılırsanız, zavallı dostlarımıza destek olursunuz.
Kampanyayı başlatan: Serra Yaşar
Muhatabı: Bodrum Belediyesi Muğla Orman Bölge Müdürlüğü

Haberin Devamı

Sevgili hayvansever dostum, evet bu konu önüme birkaç kez geldi. Hatta Bodrum’da da ayrı ayrı yerlerden ulaşan bilgilere göre Bodrum Hayvan Barınağı’nda bir görevlinin hayvanlara işkence yaparak öldürdüğü görülmüş.
Neyse ki, Bodrum Belediye Başkanı duyarlı davranarak bu kişiyi görevinden almış. Ancak üzüntüm şu ki, sokaktaki sıradan bir vatandaş ya da barınaktaki bir çalışan, kim olursa olsun, sokakta yaşamak zorunda bırakılmış ya da barınağa tıkılarak kafeslere kapatılmış bu canlara korkunç işkenceler uygulayarak onları öldürmeyi sanki görev edinmiş.
Ama şu unutulmamalı ki, bu insanlar aynı rahatlıkla bir çocuğu ya da bir büyüğü de öldürebilir...
Bu konuda mutlaka ciddi cezalar tasarlanmalı... Adalet Bakanlığı’mızın bu yasayı bir an önce projelendirmesini bekliyoruz.

 

Yazarın Tüm Yazıları