Evli bir adama aşığım

Birini sevdim, hem de canımdan çok sevdim ama beraber olmamız imkansız. Çünkü o evli...

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, derdimi kimseye anlatamıyorum, çok çaresizim... Ben sevgisiz büyüyen bir kızım.
Genç kızlık dönemini çoktan geçtim. 32 yaşındayım, birini sevdim, hem de canımdan çok, hâlâ da seviyorum ama beraber olmamız imkansız.
Çünkü o evli...
Bu konuya tepkinizin ne olduğunu biliyorum, okuyan herkes de kötü düşünecek ama asla ona “eşinden ayrıl” demedim, ki ayrılması imkansız bunu da biliyorum...
Ben ailemden hiç sevgi görmedim. Babam tarafından hep şiddet gördüm. Bunlar yaptığım hatanın mazereti mi? Tabii ki değil ama sevgiye aç büyüdüm.
Azıcık sevgi ve ilgi görünce hata yaptım. İlk defa bir erkek saçımı okşadı, bana değerli olduğumu hissettirdi.
Biri tarafından sevilmek çok güzel bir duygu.
Nefes aldığım sürece de devam etsin istiyordum ama izin vermiyorlar...
Uzaklara çekip gitmek istiyorum ama annemi babamın eline bırakamam, bunca sene annem için sabrettim. Annemin tek bir damla gözyaşı her şeyime engel oluyor.
Ben gidersem annem kahrından ölür. Babam alkol ve kumarı olan biri.
58 yaşında ama hâlâ utanmadan karısına, kızına el kaldırabiliyor... Öte yandan babamın baskısı ile görücü usulü biriyle tanıştım.
İyi bir çocuğa benziyor. Şimdi yaptığım hatadan vazgeçip yoluma devam etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
İnanın ölmekten başka çarem kalmadı... Size yazmamın sebebi bu: Sevdiğim adamı üzmeden nasıl bu duruma bir son veririm, bana bir akıl verin.
◊ Rumuz: Çaresizlik

YANIT

Haberin Devamı

Canım kızım, anneni üzmek istemediğini, onu babanın ellerine bırakmak istemediğini söylüyorsun. Ama bir yandan da ölmekten söz ediyorsun. Allah çaresiz dert vermesin...
Bir gün bir hastanenin acil servisine git...
Bak bakalım insanlar hayata tutunmak için nasıl çırpınıyor. Lütfen güzel kızım, o adamdan ayrılmak istiyorsan -ki doğrusu budur- yapabileceğin tek şey, hayatına yeni birini sokmaktır.
Ona kendine yeni bir hayat kurmak istediğini söylediğinde eminim anlayışla karşılayacaktır. Çünkü onun sana verebileceği bir gelecek yok. Ömür boyu bir adamın hayatında ikinci kadın olmayı seçemezsin.
Beraber olduğun erkekle ciddi anlamda bir şeyler yaşamış olabilirsin. Bunu çok büyütüp, hayatını karartma, 32 yaşındasın, bu yaşa kadar bir evlilik de geçinmiş olabilirdin, bu çok normal.
Ve lütfen ama lütfen hiçbir şekilde ölümü düşünme.

Yazarın Tüm Yazıları