Eşim 1 ayda değişti

1 ay önce sevdiğim kadınla evlendim. Ama bu süre içinde iki kez evi terk etti. Bana da çok kötü davranıyor. 1 ay içerisinde onun bu şekilde değişmesine anlam veremiyorum.

Haberin Devamı

 Güzin Ablacığım merhaba, ben 1 aylık evliyim. Eşim öğretmen ve aynı kurumda çalışıyoruz. Birbirimizi de bu sayede tanıdık, flört ettik, nişanlandık ve evlendik. Ama hepsi 1 sene içerisinde oldu.
Bir gün “Ben annemlere gidiyorum. Senin gelmeni istemiyorum, seni görmek de istemiyorum” diye mesaj attı. Aradım açmadı. Annesini aradım, o da kızının neden böyle davrandığını bilmediğini söyledi.
Eşim oruç tutuyor. Okullar tatil olduğu için de evde oturuyor. Bu sürede çok agresif birine dönüştü.
Kafasında bir şeyler kurup akşamları eve geldiğimde bana ters davranıyor, bağırıyor. Kendisine “Git kafana göre gez toz” dediğimde, bana kızıp öfkeyle cevap veriyor. “Sinemaya gidelim” dediğimde bile bana ayak uydurmuyor. Bu durum beni mutsuz etmeye başladı.
Evi ikinci kez terk etti, annesine gitti. Bu durum beni çileden çıkardı. Bir şey mi yaptın derseniz, hayır yapmadım ama 2. günü gidip karımı almak için ailesinin karşısına geçtim. Babasına “Siz hiç kızınıza sormuyor musunuz sen neden burada kalıyorsun diye” dedim. Babası şaşırdı.
Eşim bana, “Seni ne eşim ne de arkadaşım olarak görüyorum. Bu süreçte aynı evde kalmamız zor, çünkü tartışacağız” dedi. Evi terk etmesine mi, yoksa bana bu sözleri söylemesine mi yanayım, bilmiyorum...
Ben yapıcı konuşmaya çalıştım, “Farklı kültürde insanlarız. Henüz evleneli daha 1 ay olmuşken, birbirimizi çözemeyiz ki. Her şeyi zamanla aşabiliriz” dedim.
Söylediklerim karşısında sustu, geçenlerde de psikoloğa gitti. Her şeyi o doktora bağladı, onunla konuştuktan sonra sanki hayata yeniden gelecekmiş gibi hissediyor. Çok beklentisi var ve ben aslında korkuyorum, psikolog eğer yeterli gelmez de iş psikiyatriye gitmesine kadar ilerlerse ve ilaç kullanmaya başlarsa o zaman daha kötü olur.
Ne olursun ablacığım bir fikir ver. Ben evde ona yardımcı olurum. Balkon yıkar, çamaşır asarım. Evi süpürür, toz alırım. Zaten diğerlerini makineler yapıyor. Ben nerede hata yaptım bilmiyorum.
Rumuz: Kurt B.

 

Haberin Devamı

YANIT

Sevgili oğlum, senin adına çok üzüldüğümü söylemeliyim. Sanırım seni sevmeyen, sana değer vermeyen bir kadınla evlenmişsin. Eğer psikolojik bir bunalım geçirmiyorsa, bunu böyle tanımlamaktan başka bir neden göremiyorum. Eşin evlendikten sonra bir pişmanlık yaşıyor olmalı.
Evlendikten 1 ay bile geçmeden seni istememesi, sana karşı düşman gibi davranması, evini terk etmesi bunu gösteriyor.
Sen çok olgun davranmışsın, babasına söylediklerine tamamen katılıyorum. Bir yandan da psikoloğa gitmesi bana çok yararlı göründü. Senin neden endişe ettiğini anlayamadım. Eğer eşinin sorununun bir psikiyatr tarafından tedavi edilmesi gerekiyorsa, elbette ki o yönde tedavi görecektir.
Sen, eşini hâlâ çok sevdiğin için gerçeği kabul etmiyor olabilirsin ama, belki de senin bilmediğin bir sorunu vardır ve tedavi olması ikinizin de hayrınadır. Sana söyleyemediği sorunlarını uzmanlarla paylaşması çok iyi bence. Umarım her şey yoluna girer.

 

Haberin Devamı

Romatizma ağrılarına doğal formül

Sayın Güzin Abla, insanların dertlerini paylaştıkları köşenize ben de romatizma ile ilgili öğrendiğim ve kendim de deneyip, şifa bulduğum bir tedavi yöntemini ileterek katılmak istiyorum.
Bunu yapan birçok yakınım da ağrılarından kurtuldu.
250 gr sarımsak ve 250 gr kuru soğan soyulup robotta çekilir veya rendelenir. Bir su bardağı elma sirkesi katılarak ağzı iyice kapalı bir kavanozda bir gün, oda sıcaklığında bekletilir.
Bir kilo bal katılıp 7 gün 7 gece oda sıcaklığında bekletilir.
Süzgeçten geçirilip aynı kavanozda, buzdolabında bir gün bekletilir.
Süre sonunda sabah akşam birer yemek kaşığı içilir. Aslında sabah aç alınması öneriliyor ama mideye dokunuyorsa tok alınabilir. Sürekli buzdolabında korunur.
Başımıza gelmeden romatizmanın ne kadar yıpratıcı bir hastalık olduğunu bilmiyorduk.
Bunu kullananlar şifa buldular. Umarım herkese şifa olur.
Saygılarımla.
Rumuz: İ.Ö.

 

Haberin Devamı

YANIT

Size çok teşekkür ederim sevgili okurum, önce vücut ağrılarımdan kurtulmak için kendim deneyeceğim, size sonucu bildireceğim. Hem de bu son derece şifalı besinlerden oluşan formülü okurlarıma da tavsiye edeceğim.
Eminim faydası olacaktır, faydası olmasa bile, soğan, sarımsak, bal ve sirke mutfağımızın çok kullanılan ürünleridir. Bu da insana zindelik verecek bir karışımdır.
Endişe etmeden kullanabilirsiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları