8 senedir evli bir adamla birlikteyim

Güzin ablacığım merhaba... Ben 34 yaşında, eşinden ayrılmış, güzeller güzeli bir kız çocuğu annesiyim.

Haberin Devamı

Bundan sekiz sene önce hayatımı bu kadar kabusa çevireceğini hiç düşünmediğim biri ile tanıştım. Evli, iki çocuk babası biriydi. Her zaman karşı çıktığım, olmaz dediğim bir ilişki içinde buldum kendimi.
Öyle korkunç bir boşluk ki, tarifi yok, anlatması zor. Sevgiye, ilgiye öyle aç kalmıştım ki, karşımdakinin yanlış mı yoksa doğru insan mı olduğunu bile görememiştim. Büyülenmiş gibi, kendime karşı koyamaz hale gelmiştim.
Çok zorluklar yaşadım, çok sıkıntılarla boğuştum, kurtulmak istedikçe daha da battım bu ilişkinin içine.
Ne olur bir akıl ver bana; kalbimle vicdanım arasına sıkışıp kaldım, ne yapsam kurtulamıyorum bu kalp acısından.
Biliyorum ki boş vakitlerini değerlendirecek biri gibi görüyor beni. Ben bunu hak ettim abla ve şimdi kendisini hayatımdan çıkarmak için uğraşıyorum. Zayıflığımdan yararlanan, içinde bir parça merhamet kırıntısı olmayan, hayatın kendi ekseni etrafında döndüğünü sanan bu adamı silip atmak istiyorum. Ama olmuyor, yapamıyorum.
Aşk mı, tutku mu, alışkanlık mı bilmiyorum ama ne kalbimi, ne vicdanımı susturabiliyorum. Her gece başımı yastığa koyduğumda eşine yaptığım bu haksızlık yüzünden uyuyamıyorum. Suçsuz günahsız birinin günahına girip, yapılan ihanette başrolü oynuyorum.
Ama şu bir gerçek abla, şaşmaz yanılmaz bir Allah’tır. Ben çok yanıldım, büyük bir hataya düştüm, ikinci kadın olmayı kendime yakıştırabildim. Çok iyi biliyorum ki bu hata hayatımı mahvetti. Artık tek isteğim bu hatadan dönebilmek, ne olur bana yardım edin.
Dayanacak gücüm kalmadı. Ben eşiyle konuşup af dilemek istiyorum ama hiçbir şeyden haberi olmayan, kocasını çok masum gören bir kadına ne anlatabilirim ki? Onun tüm hayallerini, tüm dünyasını nasıl yıkarım?
Diğer yandan ben ilk de değilim ki, o adamın benden daha önce de hayatını karattığı insanlar var. 16 senedir evli, ama bir gününü bile boş geçirmemiş, karısını aldatmak için hep fırsat kollamış.
İşte bu yüzden onun da bunu bilmeye hakkı var. Ama yıkılmasını, üzülmesini istemiyorum. Bu yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.
RUMUZ: VİCDANIM SIZLIYOR

Haberin Devamı

Senin tek yapacağın şey, ahlaksız adamdan bir an önce kurtulmak kızım... Şu “Bu adamı hayatımdan silip atmak istiyorum ama yapamıyorum” düşüncesinden sıyrılmalısın.
Ne demek “yapamıyorum”! Madem vicdanın seni rahatsız ediyor, madem ikinci kadın olmayı kendine yakıştıramıyorsun; ne duruyorsun, bu kadar mı iradesizsin?
Bu adam sana ne veriyor ki bu kadar takıntı yapmışsın? Bence seks dışında hiçbir şey. Hem bu kadar acımasız ve bencil bir adam olduğunu bilmek seni rahatsız etmiyor mu? Seni gerçek anlamda sevmediğini bilmek, sana sarıldığı zaman tüylerini diken diken etmeye yetmiyor mu?
İnanıyorum ki, sadece seks için bile olsa bu beraberlikten çok daha iyisini bulabilirsin. Hiç değilse evli olmayan, sana biraz daha saygı duyan birini...

Yazarın Tüm Yazıları