5 senemi yedikten sonra bir başkasıyla evlendi

Beş senelik sevgilim beni bırakıp bir başkasıyla evlendi. Şimdi ben de nişanlıyım. Ama eski sevgilimi hâlâ unutamadım.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, benim beş sene süren bir ilişkim vardı. Onun uğruna her şeyi yaptım. Hayatında biri olduğunu bile bile sevgimi hiç kaybetmedim. Ama bunun yanlış olduğunu bildiğim için de onu hep uzaktan sevmeye çalıştım. Ama ben ne zaman uzaklaşsam o daha da yakınlaştı. Hiç ayrılmamıza fırsat vermedi. Ve bu şekilde beş senemi yedikten sonra bir başkasıyla evlendi. Ben de taş bastım yüreğime.
O, şimdi bir buçuk senelik evli. Bundan sekiz ay önce ben de artık hayatıma çekidüzen vermem gerektiğine karar verdim ve arkadaşlarımın vasıtasıyla biriyle görüşmeye başladım. Söz vermiştim kendime, bundan sonra kimseye değer vermeyecektim, sadece karşımdakinin beni sevmesini isteyecektim. Ve gerçekten de bunu başardım.
Yeni erkek arkadaşımla tanıştıktan üç ay sonra nişanlandık. Yaz sonunda ise düğünümüz var. “Seviyor musun” dersen “hayır” sevmiyorum. Hâlâ diğerine aşığım. “Nişanlının ne suçu var” diyeceksin...
Evet yok ama benim de suçum yoktu. Bu dünyada illa birileri bir bedel ödüyor.
Beni çok seven bir nişanlım var. Belki ileride ben de onu sevebilirim. Ama işim gereği diğerini her gün görmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden onu unutamıyorum.
Şu anda görüşmüyoruz ama işyerinde peşimden ayrılmıyor. Hep aklımı çelmeye çalışıyor. Ne zaman arkama bakmadan çekip gitsem, hemen dibimde türeyiveriyor. Bir de bunlar yetmezmiş gibi aynı ofiste çalıştığı bir kızla mesajlaşmalarını yakaladım. Sence bu adam ne yapmaya çalışıyor ablacım?
Rumuz: Derin

Haberin Devamı

Sevgili kızım, bak ne güzel akıllı ve mantıklı bir şekilde yaşadıklarını dile getirmişsin. Hatalarını görüyor ama düzeltmek için pek de bir çaba sarf etmiyorsun. Madem seni seven ve değer veren bir nişanlın var, neden bir başkasının günahını ona çektirmeye çalışıyorsun? Bu haksızlık değil mi?
Bu adam belli ki bencilin, arsızın teki. Kadınlarla oynuyor, sürekli ikili hatta üçlü ilişkiler peşinde koşuyor. Bu durumu sen çok iyi görüyor ve değerlendiriyorsun. O halde hâlâ zayıf davranmak niye? Onun sana ne yararı olabilir.
Zaten anlamsız bir şekilde ona bağlanmış ve beş yılını yemesine izin vermişsin. Yeter artık ama değil mi? Lütfen artık evlenip geçmişe bir sünger çek...

Haberin Devamı


Sivrisinek derdinden kolayca kurtulun
Her yaz olduğu gibi bu yaz da sivrisineklerle başınız dertte mi? Herhangi bir nedenle de sivrisinek ilacı kullanmak istemiyorsunuz. Sorun değil!
Yeşil limonu ortadan ikiye bölün ve üzerine 5-10 tane karanfil batırın. Bu yeşil “bombayı” cam kenarına koymanız yeterli olacaktır. Ayrıca odanıza güzel bir koku da verecektir.

Yazarın Tüm Yazıları