Yunan adalarına eğlence çıkarması

İş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri, geçtiğimiz hafta sonu Yunan adalarındaydı. Türkler, ekonomik açıdan iflasın eşiğine gelen Yunanistan’ın çılgın eğlenceleriyle ünlü adalarına çıkarma yaptı.

Haberin Devamı

Yunan adaları sadece Türklerin değil tüm dünya ülkelerinden tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. İstanbul’un popüler adreslerinden Bebek’teki Lucca ile Ortaköy’deki Anjelique, geçtiğimiz yıl İstanbul eğlencesini Mykonos’taki Kalua Beach ve Nammos’a taşımıştı. Bu yaz da Radyo FG’nin sahibi BeeGee lakaplı Birol Giray, müzikleriyle Mykonos’ta tatilcileri eğlendirecek. Giray, 24 Temmuz ve 27 Ağustos’ta Mykonos’taki Kalua Beach’te performans sergileyecek.

Geçen hafta, Yunanistan’ın eğlence adası Mykonos’tan sonra Rodos’a sefer başlatan Borajet’in ilk yolcularından biri de bendim. Yaz sezonunda ortalama 2.5 milyon turist ağırlayan ve tek gelir kaynağı turizm olan Rodos, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra fiyatlarıyla da tam bir cennet!

Haberin Devamı

En kreatif ürün ödülü

Erkek modasında İtalyan şıklığını moda tutkunlarıyla buluşturan Bagozza, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde ‘en kreatif ürün’ alanında ödül aldı. Galleria’da bulunan, dekorasyonuna ünlü mimar Ali Türker’in imza attığı mağazasında kişiye özel hizmet veren Bagozza, 33 ülkeye takım elbise ihracatı yapıyor. Markanın müşterileri arasında ünlü isimler de var.

Milyoner eğlencesi

Bodrum’daki Billionaire Club, her perşembe düzenlediği eğlenceli gecelerle iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini ağırlıyor. Parti gurusu Cihan Şensözlü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Life is a Party’ adlı eğlence Bodrum’da yaz gecelerine renk katıyor.

Dünya mutfağı

Dünya mutfağından lezzetler sunan Huxo, Bağdat Caddesi’nde açıldı. Fulya Ağaoğlu’nun Mimar Ali Türker’le birlikte dekore ettiği Huxo, caddenin yeni gözdesi olmaya aday.

Devir teslim

World Travel Awards tarafından geçen yıl “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel İstanbul’da 10 yıldır genel müdür ve Türkiye bölge
müdürü olarak hizmet veren Frank Reichen-
bach, görevini törenle Bozkurt Atabek’e devretti. Otelin 20’nci katında bulunan Skyline Club Lounge’da gerçekleşen devir teslim töreninde turizm dünyasının önde gelen isimleri, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırladığı lezzetleri tattı. DJ Murat Eskinazi’nin performansı da davete renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları