Yılın Kadınları’nı seçtiler

Güzellik markası AVON ve Elele, Yılın Kadınları’nı seçti.

Haberin Devamı

Güzellik markası AVON ve Elele, Yılın Kadınları’nı seçti. 10 kategoride 45 başarılı kadının aday gösterildiği yarışma kasım ayında halk oylaması ile başladı. Hülya Koçyiğit, Mehmet Y.Yılmaz, Ertuğrul Özkök, Nihat Odabaşı, Aret Vartanyan, Leyla Alaton, Esin Övet, Ayşe Arman ve Ahmet Güneştekin’den oluşan jüri üyeleri, halk oylamasının ardından değerlendirme yaparak birincileri belirledi. Ödül kazananlar, 14 Ocak gecesi düzenlenecek bir törenle açıklanacak.

Yılın Kadınları’nı seçtiler

Kışa merhaba partisi

Kartalkaya’da hizmet veren Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, önceki gün kışa merhaba partisi düzenledi. Beymen Morini Teras’ta düzenlenen partiye Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ve Başkan Yardımcısı Doruk Kaya ev sahipliği yaptı. Işıl-Rüştü Reçber, Fatoş-Emir Sarıgül, Zeynep Ilıcalı’nın aralarında olduğu konuklar gecede DJ Sinan Uçan ve perküsyon üstadı Erkut Sezer’in performansıyla renklendi.

Haberin Devamı

Yılın Kadınları’nı seçtiler

Nişanlıdan sürpriz parti

Süreyya Yalçın, 33’üncü yaşını nişanlısı Ozan Baran’ın organize ettiği sürpriz bir partiyle kutladı. Arnavutköy Zıpkın Balık’ta yapılan doğum gününe Ivana Sert ve sevgilisi Can Çelebi’nin de aralarında olduğu birçok tanınmış isim katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence sonrası Yalçın ve Baran mekandan birlikte ayrıldı.

Yılın Kadınları’nı seçtiler

Etiler’in yeni mekanı

Etiler’de hizmete giren Sandalyee Brasserie için önceki gece açılış partisi yapıldı. “Her Perşembe Çek Bir Sandalyee” sloganı ile açılış partisi yapan mekanın sahibi Kemal Ekenel’in konukları arasında Yönetmen Deniz Akel’in oğlu Ediz Utkucan da vardı. Parti, DJ Ümit Akdeniz’in performansıyla renklendi.

Haberin Devamı

Eski konsolosluk binasına ziyaret

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, önceki gece Ramadan Çaysever ile birlikte Soho House’daydı. Eski Amerikan Konsolosluğu binası yerine açılan mekana ilk kez gelen Hunter, etrafı dikkatlice inceledi. Hunter ve Çaysever, mekandan kısa bir süre kaldıktan sonra ayrıldı.

Brunch’lar artık daha eğlenceli

Swissôtel The Bosphorus İstanbul, hafta sonu brunch keyfini çocuklu aileler için etkinliğe dönüştürdü. Cemiyet hayatının tanıdık simalarının çocuklarıyla katıldığı brunch daveti, Cafe Swiss’in gurme tatları ve Gymboree’nin kurduğu özel alanda eğlenceli çocuk aktiviteleri ile renklendi. Ünlü anneler dünya mutfaklarından seçkin örnekleri tadarken, çocukları da Gymboree’nin oyunlarıyla eğlendi. 

Yazarın Tüm Yazıları