Yıldızlı şarap Oscar'ı

Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset Grill&Bar, dünyaca ünlü şarap dergileri tarafından ‘mükemmellik’ ödülü olan ‘Best of Award of Excellence’a layık görüldü.

Haberin Devamı

Barış Tansever, 500’ü aşkın şarap çeşidinin bulunduğu ‘kavı’yla ödül aldı. Şarap mönüsünde Petrus’ların yanı sıra Michelin yıldızlı restoranlarda bulunan La Tâche, Krug Clos du Mesnil ve eski rekolte Roederer Cristal’lerin bulunduğu Sunset, The World of Wine tarafından da iki yıldızla ödüllendirildi. World’s Best Wine Lists 2015’te yer alan Sunset’in şarap kavında yer alan dünyanın en pahalı ve nadir şaraplarından 1945 yılına ait Chateau Mouton Rothschild, bir litrelik şişesi 35 bin TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor.

Sunset’in şarap mönüsünde fiyatı 6500-8500 lira arasında değişen Fransa’nın Bordeaux bölgesinin ünlü şarabı Petrus da var.

Tansever, mönüdeki 50 bin TL’lik La Tache için“Satılırsa ağlarım” diyor.

Büyükhanlı’ya model sevgili

Cem Büyükhanlı, fotoğrafçı Bennu Gerede’den boşandıktan sonra hızlı çapkın kesildi.Sevgili tercihlerini yabancı güzellerden yana kullanan Büyükhanlı, önceki gün, Bebek’teki Lucca’da yeni sevgisiliyle görüntülendi. Büyükhanlı’nın sevgilisinin geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de de modellik yapan Ildiko Jordaki olduğunu öğrendim.

Haberin Devamı

Mavi ay eğlencesi

‘Yıldızlı geceler’ adıyla Türkiye’nin ünlü DJ’lerine ev sahipliği yapan Sunset’te bu akşam ve yarın Dolunay eğlencesi var.

Bebek’te üç beş tur

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin çocuklarından Hacı Sabancı’dan sonra Hakan Sabancı da magazin medyasının merceği altına girdi. Önceki gün Bebek’te spor yaparken görüntülenen Hakan Sabancı, daha sonra ailesine ait tekneyle Anadolu Yakası’ndaki evlerine gitti.

Gündüz baba gece patron

Nişantaşı’ndaki Sess Bar’ın yazlık şubesini Bodrum-Türkbükü’nde açan Nedim Binler, hem tatil hem de iş yapıyor. Binler gece müşterilerini eğlendirirken, gündüz de küçük kızı Mina ile vakit geçiriyor.

Trafik çözümü

Bodrum Bu Teras Bar’ın işletmeciliğini üstlenen Şefik Öztek, trafiğe motosikletli çözüm buldu. Öztek, trafikte vakit kaybetmemek için iş ve evi arasında motosikletle mekik dokuyor.

Yazarın Tüm Yazıları