Yıldırım nikâh jet boşanma

Üç aylık ilişkinin ardından yıldırım nikâhı kıyan Levent Penso ve Alin Taşçı, aynı hızla boşanıyor...

Haberin Devamı

2013’te kurucusu olduğu Home Store’a CEO olarak dönen ve iş hayatında başarılı işlere imza atan Levent Penso, 3 aylık flörtün ardından Alin Taşçı’yla nikâh defterine imza atmıştı. 9 Kasım 2013’te Levent Penso’nun evinde kıyılan yıldırım nikâhının ardından Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da evliliklerini kutlayan çiftin mutluluğuna nazar değdi... 6 ay önce evleri ayıran çiftin boşanmak üzere mahkemeye başvurduğunu duydum. Telefonla görüştüğüm Levent Penso, ayrıldıklarını doğrularken, boşanma davalarının 26 Ocak’ta görüleceğini söyledi.

Candy Crush şenliği

Sömestr tatiline çıkan çocukları 31 Ocak-8 Şubat arasında etkinlik alanına kuracağı dev ekranda Candy Crush oynamaya davet eden Marmara Forum, “Candy Crush Şenliği” adlı etkinliği önceki gün Levent’teki Party Kids’te tanıttı. Sitare Akdilek’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Ayşe Kucuroğlu, Eda Kosif, Hande Acar, Ahu Orakçıoğlu, Elif Gönlüm ve Aylin Yılmaz’ın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü anneleri katıldı. Etkinlikte çocuklar, en hızlı şekilde ‘şeker kırmak’ için yarıştı.

Haberin Devamı

Bu gece Anjelique’te

DJ Chocolate Puma ikilisi, yarın gece “World Class Experience” organizasyonu kapsamında İstanbul’un popüler eğlence adreslerinden Ortaköy’deki Anjelique’te performans sergileyecek.

Rifat Özbek’in yastıkları Paris’te

Rifat Özbek, ortağı Erdal Karaman’la birlikte “Yastık by Rifat Özbek” adlı bir marka yaratmıştı. İstanbul ve Bodrum’da mağazaları bulunan ortaklar, bugün Paris’te tasarım dünyasının en çok dikkat çeken fuarlarından Maison&Objet’e katılacak ve markanın 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtacak. Rifat Özbek ve Erdal Karaman, “Mystic Garden” adlı koleksiyonla 27 Ocak’a kadar Hall 7’de, G151 numaralı stantta olacak.

Tav Love You

TAV İşletme Hizmetleri, InterContinental Otel’in altında hizmet veren Flamingo’da “yeni yıla merhaba” daveti verdi. TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan’ın ev sahipliğinde “Tav Love You” sloganıyla gerçekleşen, şef Emre Şen’in hazırladığı lezzetlerin ikramıyla başlayan davet, DJ Hakan Kabil’in müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Umutsuzluk Bir Yöntem Değildir

Tarih Bilimleri Enstitüsü’nün kurucusu Güven Karataş, “Umutsuzluk Bir Yöntem Değildir” adlı bir kitap yazdı. Karataş, kitabını GaleriBu’da tanıttı. Geçtiğimiz dönem CHP’de İstanbul Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Karataş, eserinde Türkiye’nin siyasi durumunu geçmişten bugüne farklı bir bakış açısıyla değerlendiriyor.

Gaziantep günleri

Eataly İstanbul, Antep mutfağını ziyaretçileriyle buluşturuyor. 25 Ocak’a kadar Antep’in geleneksel lezzetlerini sunacak olan mekân, ayrıca yöreye ait yemeniler, kutnu kumaşlar, bakır ve sedef ürünleri de oluşturulacak özel stantlarda satışa çıkaracak.

Yazarın Tüm Yazıları