Yıkım değil altyapı çalışması

Bebek’teki Happily Ever After’ın bahçesi ikinci kez yıkıldı. Ayşe Kucuroğlu, bu kez asfalt ve kaldırımların düzenlendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yaz-kış İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adresleri arasında yer alan Bebek’teki Happily Ever After’ın bahçesi, geçtiğimiz yıl zabıta ekipleri tarafından kazma kürekle yıkılmış, bahçe kısa bir süre sonra yeniden kullanıma açılmıştı. Happily Ever After’ın bahçesi, önceki gece iş makineleriyle bir kez daha yıkıldı. Telefonda görüştüğüm Ayşe Kucuroğlu, bu kez belediyeyle bir sorun yaşamadığını, asfalt ve kaldırımların düzenlenip altyapı çalışmalarının yeniden yapıldığını söyledi. Müdavimlerine duyurulur.

Efsanevi müzikal İstanbul’da

Dünyanın en çok gişe hasılatı yapan ve gelmiş geçmiş en başarılı müzikali olarak kabul edilen “The Phantom of the Opera”, Türkiye’de ilk kez izleyiciyle buluştu. Önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenen müzikali iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de izledi. “The Phantom of the Opera” için 100 bilet alan Başarım Sensin Derneği, bu biletleri satarak öğrencilere burs sağladı. Şimdiye kadar 40 ülkede 80 milyon seyirciye ulaşan “The Phantom of the Opera”yı 26 Nisan’a kadar izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Evim'den renkli sofralar

Evim dergisi, ünlü yemek stilisti Gamze Bursa ile “Davet Sofralarına Özel Yaratıcı Fikirler Atölyesi” düzenledi. Tepe ve MESA’nın Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’in örnek dairesinde düzenlenen etkinliğe katılan konuklar, sofra düzenlemeleri konusunda bilgi aldı. Etkinlikte ayrıca Gamze Bursa, yeni kitabı “No: 22”yi imzalayarak katılımcılara hediye etti.

286'ıncı müzayede

Antik A.Ş. klasik Türk resmi ve Osmanlı eserlerinin yer aldığı 286. müzayedesini yarın İstanbul Shangri-La Otel’de gerçekleştiriyor. Oryantalist ressamların “İstanbul” konulu tabloları yer aldığı müzayedede Turgay Artam, usta sanatçı Sami Yetik’in “milli mücadele” konulu başyapıtını da satışa sunacak.


Balık terapisi

Adını İstanbul’un en güzel semtlerinden Tarabya’dan alan Therapia Balık, Kireçburnu sahilinde hizmet veriyor. Mekân, Boğaz manzarasıyla olduğu kadar Hamit Ay ve Kamber Şahin’in hazırladığı deniz ürünleri lezzetleriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

17 Nisan'da İstanbul'da

Efsanevi grup Massive Attack’ın kurucu üyelerinden Daddy G, İstanbul’a geliyor. Massive Attack’ın yanı sıra Bristol Sound’un da mimarlarından olan Daddy G, 17 Nisan Cuma gecesi Roxy’de DJ kabinine geçerek performans sergileyecek.

Karaköy’de İsviçre şarabı

Açıldığı günden bu yana düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren 10 Karaköy A Morgans Original’da önceki gün İsviçre’nin Vaud kantonundan getirilen şaraplar tadıldı. İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen tadım davetinde ünlü şef Rudolf Van Nunnen’in hazırladığı ikramlar sunuldu.

Yazarın Tüm Yazıları