Yaza veda sanata merhaba

Yaza veda ettiğimiz şu günlerde İstanbul’da sanat sezonu başladı. Vodafone Red düzenlediği “Red Secret Party” ile yaza veda ederken, birinci yılını kutlayan sanat gazetesi IstanbulArtNews ile “Yüzyıllık Aşk” sergisine ev sahipliği yapan İstanbul Modern sanat sezonunu açtı.

Haberin Devamı

Selfie ile siftah yaptılar
Vodafone Red, Samsung Galaxy Note 4’ü Red Secret Party ile tanıttı. The Sofa Hotel Nişantaşı’ndaki Red Hall’da düzenlenen partide Samsung Galaxy Note 4’ü yakından inceleme fırsatı bulan ünlüler bol bol selfie çekti. Partiye katılanlar arasında Levent Penso, Mine Kalpakçıoğlu, Eran Tapan, Burcu Karabacak, Murat Cevahir, Burak Kut, Atıl Kutoğlu, Neslihan Yargıcı, Emre Ertürk, Wesley Sneijder, Pascal Nouma ve Bora Kozanoğlu da vardı. Sunuculuğunu Ece Vahapoğlu’nun yaptığı parti, Merih Ermakastar, Tayfun
Tekelioğlu ve Yıldız Asyalı’nın müzik performanslarıyla renklendi.

Türk sinemasının Yüzyıllık Aşk’ları
Hülya Koçyiğit, sergide yer alan başrol oynadığı filmin afişinin önünde poz verdi. İstanbul Modern, kuruluşunun 10’uncu yılında Türk Sineması’nın 100’üncü yıldönümüne ithafen “Yüzyıllık Aşk: Türkiye’de Sinema ve Seyirci İlişkisi” başlıklı bir sergi açtı. Oya-Bülent Eczacıbaşı’nın ev sahipliği yaptığı sergiye Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Sinemayı yaşatan unsur olarak seyirciye odaklanan “Yüzyıllık Aşk” sergisini 4 Ocak’a kadar İstanbul Modern’de görebilirsiniz.

Haberin Devamı

IstanbulArtNews 1 YAŞINDA
Türkiye’nin ilk sanat gazetesi olan IstanbulArtNews, yayın hayatına başlayışının birinci yıldönümünü Nişantaşı’ndaki La Petite Maison’da kutladı. Gazetenin kurucusu Murat Pilevneli’nin ev sahipliği yaptığı kutlamada sanat sezonunun açılışı da yapıldı. IWC Schaffhausen işbirliğiyle gerçekleşen kutlamaya iş dünyasının yanı sıra koleksiyonerler, sanatçılar ve galeri sahipleri katılırken, Murat Tokuz ve Ayşe Boyner de DJ performanslarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları