Vitrin mankeni oldular

Çiğdem Malkoç, “Zuanka” adlı kapsül koleksiyonunu Pera Palace Hotel Jumeirah’da tanıttı. Gecede ünlü isimler, Malkoç imzalı tasarımlarla gönüllü modellik yaptılar

Haberin Devamı

Tasarımcı Çiğdem Malkoç, “Zuanka” adlı kapsül koleksiyonunu Pera Palace Hotel Jumeirah’da beğeniye sundu. Malkoç’un deri ve kürk tasarımlarını ünlü sunucu Burcu Esmersoy tanıttı. Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat ve Tuba Şimayli’nin organize ettiği tanıtımda aralarında Melis Murathanoğlu, Müge Arnas, Gülgün Çavuşoğlu, Ayşe Tolga ve Betül Demir’in olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de giydikleri Çiğdem Malkoç imzalı deri ceketler ve pantolonlarla gönüllü modellik yaptılar. Tanıtım, DJ Suat Ateşdağlı’nın müzik performansıyla renklendi.

Grup sergisi

İlayda Babacan’ın sahibi olduğu Teşvikiye’deki Galeri İlayda “Catharsis” adlı sergiyle sanat sezonunu açtı. 29 Kasım’a kadar açık kalacak olan sergide, Deniz Yılmazlar Karbon, Didem Yağcı, Mahmut Aydın, Manolya Çelikler, Metin Çelik ve Orkide Akkoç Sabit gibi farklı disiplinlerden genç kuşak sanatçıların resim ve heykellerini görebilirsiniz.

Haberin Devamı

‘Acil 365’ hayat kurtarır

Genel Sağlık Hizmetleri A.Ş ile Ankara Sigorta’nın ortak çalışması sonucu hayata geçirilen “Genel Sağlık Aile Hizmet Paketi Acil 365” adlı sağlık paketi, “Acil müdahale hayat kurtarır” sloganıyla Shangri-La Bosphorus Hotel’de tanıtıldı. Genel Sağlık A.Ş.’den Tayfun Gülgeç’in ev sahipliği yaptığı tanıtımda, 50 adet Acil 365 paketi Türk Kalp Vakfı’na bağışlandı.

Bacım olur

Yurdal Sert de Çiğdem Malkoç’un Pera Palace Hotel Jumeirah’daki yeni koleksiyon tanıtımına katıldı. Sert, tanıtıma birlikte katıldığı kız arkadaşlarıyla yan yana görüntülenmekten kaçındı. İşadamı arkadaşlarıyla daha sonra Nişantaşı’ndaki Biber Bar’a gitti. Mekan çıkışı kız arkadaşlarıyla birlikte objektife takılan Sert, “Kolumdakiler bacım olur” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları