Venedik’e Türk bayrağı

Venedik’teki tarihi San Marco Meydanı’nın tam karşısında yer alan San Clemente Adası’nda Türk bayrağı dalgalanıyor.

Haberin Devamı

İtalya’nın en popüler turistik şehirlerinden Venedik’teki San Clemente Adası ve içindeki San Clemente Palace Resort Otel’i geçen yıl Türk şirketi Permak Şirketler Grubu satın almıştı. 205 odası, havuzu, golf sahası ve SPA merkezi olan San Clemente Palace Resort’u 150 milyon euro’ya alan Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Uyar, adaya Türk bayrağı dikti. 1131 yılından kalan tarihi kilise ile İtalya’nın en değerli gayrimenkulleri arasında yer alan ve 2003 yılında manastırdan lüks bir otele dönüştürülen San Clemente Palace, orijinal yapısı korunarak restore edildi. Emir Uyar, tesisin işletmesini W Hotels, Sheraton, Le Meridien’in de aralarında olduğu otelleri işleten uluslararası bir zincir olan Starwood’a verdi.

Dünyaca ünlü markaların satışını yapan Polar Moda adlı bir mağazası olan Sevim Uyar, 2015 yılında San Clemente Palace’ta büyük bir açılış daveti vereceklerini söyledi.

KALKAN’DA DEVREMÜLK TATİL
Mimar Turhan Kaşo, Kalkan’da inşa ettiği ‘Club Patara Evleri’ni İstanbul’da tanıttı. Ortaköy’deki Radisson Blu Hotel’de gerçekleşen tanıtımda Club Patara Evleri’nin bir veya iki haftalık tapulu devre mülkleri satışa çıktı. Club Patara’lı olmanın sadece bir devre mülkle sınırlı kalmadığını belirten Kaşo, üyesi olduğu RCI ortaklığıyla dünyanın her yerinde değişim sistemi ile tatil imkanı sunduklarını söyledi.

9. yıl kutlaması
İngiltere’nin önde gelen koleksiyonerleri arasında yer alan Freda-Izak Uziyel çifti, Contemporary İstanbul’un 9. yıl kutlamaları için Londra’daki evlerinin kapılarını açtı. Dünyaca ünlü çağdaş sanatçıların resimleri ve heykellerinin yer aldığı özel bir yeraltı galerisi de bulunan evdeki davet, sanatseverleri buluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşen davete, Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli’nin yanı sıra birçok sanatsever katıldı.

Haberin Devamı

Ramazana özel beslenme kutusu
Rafinera, ramazan için özel bir mönü hazırladı. Karbonhidrat, yağ ve protein hesaplamalarına uygun hazırlanan, ramazanın sevilen lezzetlerinin de yer aldığı şık kutulardaki sağlıklı mönüler, istenen adrese teslim ediliyor.

Yazarın Tüm Yazıları