Vakko’da yeni moda: Kahve ve pasta

“Moda Vakko’dur” sloganıyla birçok ilke imza atan Vakko, şimdi de yeme-içme sektörüne girdi. Cem Hakko, Vakko Patisserie Petit Four adlı bir kahve-pasta dükkanı açtı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en eski markalarından Vakko’nun kurucusu Vitali Hakko’dan bayrağı devraldıktan sonra birçok yeniliğe imza atan Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, tekstil, radyo ve televizyonculuktan sonra şimdi de yeme-içme sektörüne el attı.
Bugüne kadar sadece Vakko logolu çikolata üretimi yapan Cem Hakko, Vakko Akmerkez’de ‘Vakko Patisserie Petit Four’u açtı.
Fransa’da gastronomi alanında verilen ve tüm dünyada mükemmellik göstergesi olarak kabul edilen “Meilleur Ouvrier de France Patissier” (MOF) unvanının sahibi Philippe Chatelain’den danışmanlık hizmeti alan Cem Hakko, Vakko Patisserie Petit Four’un lezzetli reçetelerinin de pasta şefi Ghislain Gaille tarafından hazırlandığını söyledi.
Misafirlerini gerçek Fransız pastacılığıyla tanıştırmak istediklerini belirten Hakko, beş farklı ülkeden toplanıp harmanlanan kahve çekirdeklerinin İtalya’da kavrulmasıyla hazırlanan Vakko Coffee ile de yeme-içme sektörüne iddialı bir giriş yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Vakko’da yeni moda: Kahve ve pasta

Pepee ile Birlik Zamanı

İlk olarak 2008 yılında çocuklarla buluşan çizgi film kahramanı Pepee’nin maceraları beyazperdeye taşındı. 20 Ocak’ta “Birlik Zamanı” adıyla gösterime girecek film, ilk olarak geçtiğimiz hafta sonu Volkswagen Arena’da çocuklarla buluştu.
Pepee’nin Urfa-Göbeklitepe, Adıyaman-Nemrut ve Kapadokya’da geçen hikâyelerinin yer aldığı filmin ilk gösterimine ünlü isimler ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarından 2 bin çocuk katıldı. Ön gösterimde Kıraç “Birlik Zamanı” adlı şarkıyı seslendirdi, yapım şirketi Düşyeri’nin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç de “Çocukluğunu tekrar yaşamak isteyen herkesi Pepee’nin sinema filmine davet ediyoruz” dedi.

Vakko’da yeni moda: Kahve ve pasta

İstanbul’da
moda günleri

Patika Fuarcılık’ın OTİAD (Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği) işbirliğiyle düzenlediği Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı’nın 4’üncüsü bugün açılıyor. Fuar, 17-19 Ocak günleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 35 ülkeden gelecek alıcılar, 5 yıldızlı otellerde konaklayacak. Fashion TV Party’de de Fashion4You koleksiyonu tanıtılacak.

Haberin Devamı

Vakko’da yeni moda: Kahve ve pasta

Nişantaşı’nın en yenisi

Aralık ayı sonunda kapılarını açan Must, Nişantaşı’nın yeni buluşma noktası oldu. İşletmeciliğini Ercan Gümüşkaya’nın üstlendiği, dünya mutfağından lezzetlerin sunulduğu mekanda yemekler şef Kadir Aytekin’in elinden çıkıyor. Must’ın kokteylleri ise barmen Zafer Aldoğan’ın özel sunumuyla hazırlanıyor.

Vakko’da yeni moda: Kahve ve pasta

Yazarın Tüm Yazıları