Türkbükü’nde karma sergi

Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Ayfer Toprak-Cengiz Karavan, yeni sergilerini Bodrum-Türkbükü’ndeki Mavi Otel’de açtı.

Haberin Devamı

Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çiftinin yeni sergisinin açılışı önceki akşam yapıldı. Mavi Otel’in işletmecileri Şenay-Cemal Yarar çiftinin ev sahipliğinde düzenlenen davet, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Aralarında Remzi İren, Sema Çulam, Hikmet Çetinkaya, Suna Boyacı, Ayfer Yıldız, Barış Sarıbaş, İsmet Doğan ve Gülveli Kaya’nın da yer aldığı sanatçıların 30 eserinin yer aldığı sergi, 2 Ağustos’a kadar görülebilecek.

Fotoğraflar: İsmail BAYRAK


Tekne partisi

Bodrum’da tatil yapan Selim Hamamcıoğlu, önceki gün teknesinde parti verdi. Cennet Koyu’nda demirli teknedeki eğlenceye Levent Aydan ve Bekir Aksoy da katıldı. Gönüllerince eğlenen grup, görüntülendiklerini fark edince teknenin diğer tarafına geçti.


Beyaz gece

Haberin Devamı

Şeniz Bengüer’in sahibi olduğu, Bodrum’da hizmet veren SuperB adlı barda önceki gece “Beyaz Parti” düzenlendi. Davetlilerin beyaz kıyafetlerle katıldığı partide Mehmet Garan DJ’lik yaptı. Gecede eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Arabalı sinema nostaljisi

Cemile Sultan Korusu, renkli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte, Hollywood klasikleri arasında yer alan 1942 yapımı “Casablanca” filmi klasik araçların içinden izlendi. 1950’lerde Amerika’da ortaya çıkan ve yıllar sonra yeniden canlandırılan ‘arabalı sinema’ etkinliği, nostalji rüzgârları estirdi.


Gelir TOÇEV’e

Ebru sanatını modernize eden Ebru Uygun, eserlerini Ramada Resort Bodrum’da beğeniye sundu. “Ebruca Nefes Bodrum” adlı sergi, önceki gün davetle açıldı. Ebru Uygun, sanatı için “Ebru, benim için renklerin sudaki dansı. Kağıt üzerine sabitlediğim her çalışmayla içimdekileri gözler önüne seriyorum” dedi. Sergiden elde edilecek gelirin bir kısmı, TOÇEV Öğrenim Merkezi’ne bağışlanacak.

Yazarın Tüm Yazıları