Türkbükü’nde evlendiler

Harika-Samim Baki çiftinin oğulları Eren, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Çisem Buyan’la Türkbükü’nde evlendi.

Haberin Devamı

Türkbükü’nde evlendiler

Bodrum-Türkbükü’nde yapılan düğün törenine davetliler, teknelerle geldi. Eren Baki ve Çisem Buyan, kıyılan nikâhın ardından davetlilerin olduğu alana geçti. Düğün törenine katılanlar arasında Samim Baki’nin yakın dostu Adnan Polat da vardı.

Türkbükü’nde evlendiler

Düğünün davetlilerinden Ayşe Polat, düğün alanına botla geldi. İskeleye çıkar çıkmaz yere oturan Polat, çantasından çıkardığı topuklu ayakkabıları giydi.


Sırbistan’da barış sergisi

Türk sanatçılar, Sırbistan’da sergi açtı. 17 Türk ressamın 40 eserinin yer aldığı “Mabetlerim” adlı resim ve fotoğraf sergisi, Belgrad şehrinde açıldı. New Moment Galery’deki “barışa çağrı” temalı sergi, 16 Eylül’e kadar açık kalacak.

Haberin Devamı



Gurmeler buluştu

Uluslararası gastronomi kulübü Chaine des Rotisseurs, üyeleri için NG Sapanca’da yemek daveti verdi. NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve Chaine Des Rotisseurs Derneği Başkanı Mohamed Hammam’ın ev sahipliği yaptığı yemekte Michelin yıldızlı Türk şef Ali Güngörmüş’ün hazırladığı mönü sunuldu. Geceye gurmelerin yanı sıra cemiyet hayatından Melis-Kamil Berk, Sophia Reis, Rui Reise, Reyhan-Aydın Harezi ve Gonca Karakaş da katıldı.

Türkbükü’nde evlendiler

Eda tatilde

Önceki Bodrum tatillerinde Maça Kızı Otel’in plajında güneşlenirken görüntülenen Eda Taşpınar, önceki gün de aynı adresteydi. Taşpınar, otelin sahibi Sahir Erozan’ın davetlisi olarak bindiği tekneyle gözlerden uzak bir koya gitti. Yola çıkmadan önce arkadaş grubuyla yemek yiyen Taşpınar, yanındaki erkek arkadaşıyla sohbet ederken objektife yansıdı.



Hafta sonları Bodrum’da

Hafta sonlarını Bodrum’da geçiren Mehmet Dereli, önceki gün ‘Mu Mu’ adlı teknesinde görüntülendi. İşadamı, Gölköy sahiline demirlediği teknede esmer kadın arkadaşıyla objektife yansıdı.

Nereye girelim?

Tarkan Süalp, önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı. Kız arkadaşıyla beraber yemek yemek için mekân arayan Süalp, kısa bir turun ardından bir restorana girdi.

Yazarın Tüm Yazıları