Türk markaları Dubai’de

Türkiye’nin yeme, içme ve eğlence markaları Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler adresleri arasına girdi. Kişiye özel motosiklet markası TT Custom Choppers ile ünü Türkiye sınırlarını aşan Tarhan Telli, Dubai’de mağaza açtı.

Haberin Devamı

Türk markaları Dubai’de

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlere tasarladığı kişiye özel motosikletlerle adından söz ettiren TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, iki yıl önce Hollywood yapımı “The Expendables 3” adlı film için motosikletler tasarlamıştı. Tasarımlarını Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’daki fuarlarda sergileyen Tarhan Telli, geçen hafta sonu Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler şehri Dubai’de mağaza açtı. Umm al-Quwain Kraliyet Ailesi’nden Sheikh Marwan Bin Rashid Al Mualla’nın kurdele kesimiyle gerçekleşen açılışa, Türkiye Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen ve  Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan da katldı.Türkiye’den aralarında Çağdaş Çağlar, Haldun Kilit ve Cüneyt Doğruer’in de olduğu otomobil ve motosiklet tutkunu işadamlarının da katıldığı açılışta Türk sanatçılardan ressam Hasan Kale ve fotoğrafçı Koray Kasap’ın da eserleri sergilendi.

Haberin Devamı

Türk markaları Dubai’de
Birleşik Arap Emirlikleri’nde birçok gazetenin haber yaptığı Tarhan Telli, Dubai’de motosiklet ve otomobilin yanı sıra uçak, helikopter ve tekne de tasarlayacaklarını söyledi.

 Türk markaları Dubai’de

Ressam Hasan Kale’nin, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Halife bin Zayid El Nahyan ile Başbakan ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid El Maktum’un kelebek kanatları üzerine yaptığı mikro art resimler büyük ilgi gördü.

Türk markaları Dubai’de

Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’nin kraliyet ailesinden Sheikh Khalifa Bin Sultan Bin Hamdan Al Nahyan’ın motosiklet ve otomobilleri yakından inceleyip özel sipariş verdi.

Türk markaları Dubai’de

Haberin Devamı


Nusret’in müşterisi

Türk markaları Dubai’de
Rixos Otel, Nusr-Et ve BigChef,  Köşebaşı ve Butcha’nın da aralarında olduğu Türkiye’nin yeme, içme ve eğlence markaları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin popüler adresleri arasına girdi. Nusr-Et’in müşterileri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Halife bin Zayid El Nahyan da var.  



Topağacı-Nişantaşı rekabeti

Türk markaları Dubai’de

Nişantaşı’ndaki Topağacı bölgesi hemen her gün bir yenisinin eklendiği yeme, içme ve eğlence adresleri ile dikkat çekmeye başladı. Yiyecek- içecek sektörünün öncülerinden olan Jüpiter Grup da Topağacı’nda dünya mutfağından örnekler sunduğu Grey Food & Drink, adlı bir mekan açtı. Grey’in ortaklarından Tayfun Topal, sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin yanı sıra gece 7 metrelik barlarında 03:00’e kadar süren eğlenceleriyle de iddialı olduklarını söylüyor.

Haberin Devamı


Kavaklıdere 85 yaşında

Türk markaları Dubai’de

Kavaklıdere Şarapları kuruluşunun 85. yılını kutladı. Lokanta Maya’da gerçekleşen ve Kavaklıdere Şarapları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başman’ın ev sahipliği yaptığı kutlama şarap tutkunlarını buluştururken, kutlama yemeğinde Güney bağlarında üretilen Cabernet Franc servis edildi. Ali Başman yaptığı konuşmada işlerini 1929 yılından beri tutku ile yaptıkları söyleyerek herkese teşekkür etti.

Yazarın Tüm Yazıları