TEMA’ya destek

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Türkiye’de doğal hayatın korunması ve TEMA Vakfı’nın eğitim programlarına katkı sağlamak için CVK Park Bosphorus Hotel’de bir etkinlik düzenledi.

Haberin Devamı

 TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek sağlamak üzere oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu TEMA-K Gönüllüleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Dr. Ender Saraç, sağlıklı yaşamın önemi ve doğru beslenmenin püf noktaları hakkında bilgiler verdi.
Esra Ceyhan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte TEMA-K’nın katkılarıyla bugüne dek onbinlerce çocuğun doğa eğitimlerinden faydalandığı açıklandı.
TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve TEMA-K Gönüllüleri adına etkinliğe katılan Esra Öztürk, destekçilere teşekkür plaketi verdi.
Gönüllüler, bu davetle de TEMA Vakfı’nın okul öncesinden lise çağına kadar her yaş seviyesinde çocuğun ve gencin doğayla tanışmasına fırsat tanıyan eğitim programlarına kaynak yarattı.

TEMA’ya destek

Yaza merhaba

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü giyim markası MaxMara ile güneş gözlüğü markası Safilo, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını “Yaza merhaba” davetiyle tanıttı. MaxMara Teşvikiye mağazasında düzenlenen tanıtımda siyah-beyaz çizimleriyle tanınan İngiliz sanatçı Shantell Martin’in desenlerinin kullanıldığı gözlük tasarımları beğeni topladı.

Beşiktaş’a anaokulu

Maddi durumu iyi olmayan çocukları okul öncesi eğitimle tanıştırmak için anaokulları açan Bizim Çocuklarımız Derneği, Feriye Palace’ta bir etkinlik düzenledi. Dernek başkanı Sinem Nefesoğlu’nun ev sahipliği yaptığı etkinlikte “Kadının Hak Arama Rehberi” adlı kitabın yazarı avukat Altın Mimir, kadın hakları konusunda bilgi verdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ikinci anaokulu projesini Beşiktaş’ta hayata geçirmeye hazırlanan derneğe çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Yazarın Tüm Yazıları