Tekne sezonu Monte Carlo’da açıldı

İş dünyasının patronları tekne sezonunu açtı. Roman’ın sahibi Turgut Toplusoy ile işadamı Mehmet Karasu dünyaca ünlü lüks yat markası Riva’nın Monte Carlo’daki tanıtımında test sürüşü yaptı.

Haberin Devamı

Tekne sezonu Monte Carlo’da açıldı


Baran Süzer, Süzer Grubu olarak Riva, Mangusta ve Fiart Mare’nin de aralarında olduğu lüks motoryat ve teknelerin Türkiye’deki temsilcisi Ultramar’ın sahibi Nihan Ertürk ile ortak olmuştu. Ortaklar geçen hafta sonu Monte Carlo’da denizlerin Rolls-Royce’u olarak adlandırılan Riva’nın yeni modellerini tanıttı.

Tekne sezonu Monte Carlo’da açıldı

Ferretti Group CEO’su Alberto Galassi’nin ev sahipliğinde Monaco Yacht Club’da gerçekleşen tanıtım, tekne tutkunlarını buluşturdu. İki gün iki gece süren tanıtımda Türkiye’den aralarında Turgut Toplusoy ve Mehmet Karasu’nun da olduğu işadamları, Cote d’Azur sahillerinde test sürüşü ve hız denemesi yaptı.

Tekne sezonu Monte Carlo’da açıldı
Mehmet Karasu

Tekne sezonu Monte Carlo’da açıldı
Gökhan KİMSESİZCAN

Sunset 21 yaşında

Haberin Devamı

Barış Tansever’in sahibi olduğu, İstanbul’un önemli lezzet noktalarından Sunset Grill& Bar, kuruluşunun 21’inci yılında anlamlı bir geceye imza attı. Kutlama gecesinden elde edilen gelir, Boğaziçi Üniversitesi Vakfı’na bağışlandı. Barış Tansever’in ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya, Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri ve mezunları katıldı. Gecede DJ Tarık Koray performans sergiledi.

Eğitime sanat desteği

Elektrik üretim şirketi Akenerji, 25’inci yılını sanat ve eğitime verdiği destekle kutluyor. 21 Mayıs’ta Çukurcuma Corinne Art Gallery’de açılacak “1292 MW” adlı serginin sponsorluğunu üstlenen Akenerji, aralarında Bedri Baykam, Devrim Erbil ve Ergin İnan’ın da olduğu sanatçıların yanı sıra genç sanatçıların resim, heykel ve fotoğraf gibi 25 eserinin satışından elde edilecek geliri, TEV işbirliği ile eğitime bağışlayacak.

Kişiye özel çanta

Kwanpen, “Raffles 1819” adlı yeni koleksiyonunu Zorlu AVM’deki mağazasında tanıttı. Kwanpen’i Türkiye’ye getiren Aslı Bayraktaroğlu ve Hello! dergisi ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda Luxury Shoppers’ın ortakları Lian Beraha ve Ezgi İçel, kişiye özel danışmanlık yaptı. Kwanpen’in kurucularından Jonathan Kwan ve Jack Goh’un da katıldığı tanıtımda, ilk modeli 1991’de üretilen ikonik model Raffles’ın yenilenen tasarımı çanta tutkunları tarafından büyük ilgi gördü.

Yazarın Tüm Yazıları