Tasarım dünyası Tomtom’da buluştu

Beyoğlu’nun Tomtom Mahallesi, tasarım dünyasının renkleriyle yenilendi.

Haberin Devamı

20-23 Ekim tarihlerinde düzenlenen “Tasarım Tomtom Sokak’ta” etkinliğinde 100’ün üzerinde tasarımcı; hayatı, yaşamı ve sokağı tasarlamak üzere bir araya geldi. Dilek Hanif, Arzu Kaprol, Bahar Korçan, Ceylan İnsel, Mehtap Elaidi ve Ümit Ünal’ın da katıldığı 4 gün süren etkinlikte çeşitli workshop ve söyleşiler de gerçekleşti. Festival havasındaki etkinliği iş, sanat ve cemiyet dünyasından da çok sayıda ünlü isim ziyaret etti.

Tasarım dünyası Tomtom’da buluştu

Fotoğraf tutkunlarına

Fujifilm, Instax serisinde yer alan, retro görünümlü Instax Mini 90’ı öneriyor. Instax Mini 90, fotoğraf ışığını ayarlayabiliyor ve zamanlayıcısıyla kullanıcılara sevdiklerinin yanında poz verme imkanı sağlıyor. 

Haberin Devamı

Patronlar golf turnuvasında yarıştı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Turkcell Platinum Golf Challenge, golf tutkunlarını 22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul’daki Kemer Country Golf Kulübü’nde bir araya getirdi.

200’ü aşkın golf tutkununun mücadele ettiği turnuvaya Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere Erdem Kıramer, Erhan Kamışlı, Beyhan Benardete, Ahmet Özyazıcı ve Cemal Kalyoncu gibi tanınmış isimler de katıldı. İzleyiciler arasında da Verda Penso, Başak Sayan ve Murat Cevahir gibi ünlü simalar vardı.

Tasarım dünyası Tomtom’da buluştu

Yakala bırak yaşat

Alaçatı Big Fish için geri sayım başladı. Türkiye’yi windsurf dalında olimpiyatlarda temsil etmiş sporcular İlknur ve Ertuğrul İçingir’in önderliğinde, “Büyük balığın peşinde” sloganıyla hayata geçirilen turnuva 27 Ekim’de başlıyor. Türkiye’nin usta balıkçılarını bir araya getirecek turnuva 30 Ekim’e kadar sürecek. Alaçatı Big Fish, koruma altına alınmış türlerle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl “Yakala Bırak Yaşat” temasını ön planda tutuyor.

Haberin Devamı

29 Ekim’e özel şov

Rahmi M. Koç Müzesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gösteriyle kutlamaya hazırlanıyor. Müze, klasik ve senfonik müziği çocuklara sevdiren Şef Musa Göçmen’in “Çoksesli Gösteri” adlı şovuna ev sahipliği yapacak. Katılım için 29 Ekim’de müzeye giriş yapılması yeterli. 

Tasarım dünyası Tomtom’da buluştu

 

Yazarın Tüm Yazıları