Tarzlarına kulak verdiler

İş, sanat ve moda dünyasının tarz sahibi ünlü isimleri moda blogger’ı Gamze Biran’ın styling’ini yaptığı çekimlerde model oldu.

Haberin Devamı

Tarzlarına kulak verdiler
Moda blogger’ı Gamze Biran, çekimlerde ünlü isimlerin styling’ini yaptı.

Teknoloji markası Sony, Sony Hear serisinin yüksek çözünürlüklü ve rengarenk kulaklıklarını moda, müzik ve eğlence dolu bir partiyle tanıttı. Sony Genel Müdürü Kazuteru Makiyama’nın ev sahipliğinde Uniq İstanbul’daki Tamirane’de gerçekleşen parti, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Tarzına Kulak Ver sloganıyla yapılan tanıtımda, Maide Kurttepeli, Murat Cevahiroğlu, Elif Gönlüm, Can Tanrıyar, Serap Tibuk, Doğuş Çabakçor, Ece Vahapoğlu ve Emre Ertürk’ün de olduğu isimler, styling’ini moda blogger’ı Gamze Biran’ın yaptığı moda çekimlerinde modellik yaptı. Etkinlik, Six Pack’in müzikleri ile renklendi.

Haberin Devamı

 Tarzlarına kulak verdiler
Burcu-Emre Ziyal

Tarzlarına kulak verdiler
Kazuteru Makiyama - Aslı Işıldaksoy - Duygu Yıldırım - Şükrü Çetinkaya 

 


Ağa mangal başında

Tarzlarına kulak verdiler

İşadamı Ali Ağaoğlu, geçen hafta sonu gerçekleştirdiği organizasyonla turizm merkezi olarak Uludağ’ın sorunları ve Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun turizm, gayrimenkul, sanayi ve enerji alanlarındaki yatırımları hakkında bilgi verdi. Ağaoğlu My Mountain Otel’de gerçekleşen organizasyonda mangal başına geçen Ali Ağaoğlu, “Babam, paylaştıkça azalmaz çoğalır derdi. Onun için buraya gelen herkes benim şeref konuğum” diyerek elleriyle pişirdiği et, köfte ve sucukları ikram etti. Ağaoğlu’nu kızı Sena ve oğlu Alican Ağaoğlu da yalnız bırakmadı.

 

Doğadan gelen güzellik

Tarzlarına kulak verdiler
Nur Yerlitaş -  Aslı Şen

İşadamı Metin Şen’in eşi Aslı Şen, kurucusu olduğu Ashley Joy adını verdiği saç bakım ürünlerini Harvey Nichols’da tanıttı. Tanıtım, güzelliğine ve bakımına düşkün kadınları buluşturdu. Saçların daha güzel ve sağlıklı görünmesini isteyen iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de ürünleri incelerken alışveriş de yaptı.

Haberin Devamı

Tarzlarına kulak verdiler
Demet Sabancı Çetindoğan -  Nurten Sancak


Şefin tavsiyesi

Tarzlarına kulak verdiler
Crate and Barrel’ın her ay farklı bir mimarın seçimleriyle gerçekleştirdiği ‘Picks by Pros’ projesi, Türkiye’nin önde gelen şefleriyle devam ediyor. ‘Picks by Pros Chefs’ projesi kapsamında Sedef İybar’ın favori ürünleri, Crate and Barrel İstinyePark mağazasında gerçekleştirilen bir workshop’la tanıtıldı. Etkinlikte, İybar’ın lezzet sırlarını aktardığı kitap da hediye edildi.

 

İkinci kitabı çıkıyor

Tarzlarına kulak verdiler

İlk şiir kitabı “Delirmek Belirmektir” ile dikkat çeken şarkıcı Can Bonomo, ikinci şiir kitabını sunmaya hazırlanıyor. Şiire olan sevgisini ve şiir yazmanın onun için bir tutku olduğunu her fırsatta dile getiren Bonomo, “Şu Sevdalar Tevatürü” adlı yeni kitabını 16 Mart’ta sevenleriyle buluşturacak.

 

Haberin Devamı

İmza kuyruğu

Orhan Pamuk, yeni kitabı “Kırmızı Saçlı Kadın”ı okurlarının beğenisine sundu. Önceki gün ilk imza gününü Ankara D&R’da gerçekleştiren ünlü yazarı okurları yalnız bırakmadı.

Tarzlarına kulak verdiler

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, yeni romanı “Kırmızı Saçlı Kadın”ı Ankara’daki ilk imza gününde sevenleriyle buluşturdu. Önceki gün düzenlenen imza gününe Pamuk’un hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ünlü yazar, D&R Tunalı içinden sokağa kadar uzayan, uzun bir kuyruktaki herkesin kitabını imzaladı. Pamuk, bu yeni kitabıyla, okurlarını otuz yıl önce İstanbul yakınlarındaki bir kasabada liseli bir gencin yaşadığı sarsıcı bir aşk hikâyesiyle, büyük bir insani suçun peşinden sürüklüyor.

Haberin Devamı

Tarzlarına kulak verdiler


Geçmişten günümüze

 Tarzlarına kulak verdiler

Yeni Türkü, önceki gün Mall Of İstanbul MOİ Sahne Kış Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Pera Event organizasyonuyla gerçekleşen konserde grup, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını 

söyledi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları