Sosyal medya aşkları

İşadamı Ömer Sabancı’nın büyük oğlu Hacı Sabancı’dan sonra ortanca oğlu Hakan Sabancı da sık sık aşk hayatıyla gündeme gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Objektiflerden uzak durmayı tercih eden ve gazetecilere poz vermek yerine kendi çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Hacı Sabancı’yı geçtiğimiz hafta sevgilisi Özge Ulusoy’un doğum günü kutlaması için geldiği Monaco’da gördüm. Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ın şarkılarına en ön sıradan izleyen sevgililer gündüz de Ferrari marka araçlarıyla Monte Carlo sokaklarında gezdi.Hakan Sabancı da sevgilisi Aslışah Alkoçlar ile Cadılar Bayramı’nı Amerika’da kutladı. İlişkileri Emir Bahadır’ın Göcek Rixos’taki doğum günü kutlamasında başlayan sevgililer, New York’ta yine Emir Bahadır’ın organize ettiği Cadılar Bayramı’nda özel kostümler giyerek poz verdiler.

Hakan Sabancı ve Aslışah Alkoçlar, New York’ta Cadılar Bayramı partisine katıldı.

Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy, Monaco’daki Tarkan konserini birlikte izledi.

Haberin Devamı

Gazetecilere birlikte poz vermeyen Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy sosyal medya aşklarını sık sık ilan ediyor. 

 

Alaçatı’dan sonra Karaköy’de açılıyor
Geçtiğimiz yaz Alaçatı’da hizmete giren Madeo, bu gece İstanbul’da açılıyor.  İstanbul’un popüler adreslerinin işletmeciliğini yapan Erdal Doğan ile DJ Kerem Önger, Mert Gocay ve Dorukhan Acar’ın da ortak olduğu Madeo, Karaköy’deki Sofra London’ın eski adresinde hizmet verecek.


Erken eğlence
Lezzetli yemeklerinin yanı sıra düzenlediği eğlencelerle de adından söz ettiren Etiler’deki The Galliard bu gece “EarlyNight” adlı etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Yemek sonrası erken saatlerde eğlenmek isteyenler için yeni bir alternatif olacak olan “EarlyNight”da ilk olarak ünlü DJ Suat Ateşdağlı performans sergileyecek. Mekanda her cuma ve cumartesi farklı DJ’ler müzik yapacak.

 

Balmain modelleri
11 yıldır dünyaca ünlü lüks tasarım markalarıyla işbirliği yapan H&M markası, bu yıl Fransız modaevi Balmain ile ortak bir koleksiyona imza attı. İlk olarak geçtiğimiz hafta New York’ta gerçekleşen dünya lansmanında tanıtılan Balmain X H&M adlı koleksiyon önceki gün de Türk modaseverlerle buluştu. H&M Zorlu Center mağazasında gerçekleşen tanıtımda iş, sanat, moda ve spor dünyasının birbirinden ünlü isimleri, alışveriş yapıp Balmain X H&M koleksiyonunu ilk olarak giyme şansı yakaladı. 

Yazarın Tüm Yazıları