Soma için tezgah açacaklar

Her yıl geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlanmak üzere düzenlenen Tog Bazar, bu yıl kapılarını Soma’da yakınlarını kaybeden gençler için açacak.

Haberin Devamı

Gençlerin sivil toplum kuruluşu olan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), vakfın en önemli organizasyonlarından
biri olan TOG Bazar, yarın 10.00 – 20.00 saatleri arasında Hilton İstanbul Bomonti’de yapılacak.
TOG Bazar’a bu yıl, 145 firma katılacak. İkinci kez Yapı Kredi Crystal Kart ana sponsorluğunda düzenlenecek
TOG Bazar’da iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri önlüklerini giyip tezgah açarak ürünlerini Soma için satışa sunacak.

Bahar havası aldılar
Yasemin Ergene, önceki gün küçük kızı Ela’yla Bebek’teydi. Bir süre Bebek Parkı’nda oyalanıp bahar havasının tadını çıkaran anne- kız, daha sonra bir kafeye geçti. Mekanda yaklaşık iki saat kalan Ergene, Ela’nın uykusu gelince evinin yolunu tuttu.

Cicim ayları
Şükran-Mehmet Hattat çiftinin kızları İlçim Hattat, Gönül-Edip Kösem çiftinin oğulları Remzi Kösem iki hafta önce Ritz-Carlton Hotel’de evlenmişti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkma fırsatı bulamayan yeni evli çif, İstinye Park’ta görüntülendi.

Haberin Devamı

Kitap yazdı
Zıpkın ve Duble gibi popüler mekanlara danışmanlık hizmeti veren şef Tolga Atalay, Alaçatı’da kurduğu işletmelerden biri olan Tapu’nun 5. yıldönümü için yazdığı “Tapuoloji” isminde bir kitap yazdı. Fotoğraflarını eşi Beyza Atalay’ın çektiği “Tapuoloji”, yarın piyasada olacak.

Mola zamanı
Bebek’teki Happily Ever After’ın işletmecisi ve beş çocuk annesi Ayşe Kucuroğlu, önceki gün ev ve kafe işlerine biraz mola verdi, eşi Taner Kucuroğlu ile baş başa yemeğe çıktı. Etiler’deki P.F. Chang’s’daki yemek çıkışı ikilinin yüzleri gülüyordu.

Yazarın Tüm Yazıları