Sanat için model oldular

İş, sanat, moda ve siyaset dünyasının ünlü isimleri sanat için modellik yaptı. Ünlü isimler, Semra Ecer’in Sevgililer Günü için hazırladığı “Ters Köşe” adlı koleksiyonu için objektife poz verdi.

Haberin Devamı

Yurtdışında gerçekleştirdiği sergilerle uluslararası alanda da adından söz ettiren tasarımcı Semra Ecer, Sevgililer Günü için erkeklere özel “Ters Köşe” adlı bir koleksiyon hazırladı. Semra Ecer Galeri’de düzenlenen tanıtıma “Ters Köşe” adlı koleksiyon için modellik yapan Ali Müfit Gürtuna, Koray Erkaya, Bedri Baykam ve Vural Gökçaylı da katıldı. Kadın ve erkek figürlü kol düğmeleri, küpe ve bileklik gibi değerli renkli taşlar ile tasarlanan gümüş aksesuvarların yer aldığı koleksiyon kadar Ali Müfit Gürtuna, Koray Erkaya, Bedri Baykam ve Vural Gökçaylı da verdikleri pozlar ile tam not aldı.

Nişantaşı’nda Safari 

Cappuccino Bistro & Pony Club’ın sahibi işkadını Sinem Nefesoğlu, moda sektörüne el atmış ve swarovski taşlı, hayvan desenli tişörtler tasarlamaya başlamıştı. İki yıl önce “Safari” adını verdiği markası için Özlem Yıldız ile objektif karşısına geçen Sinem Nefesoğlu, yeni koleksiyonunu Nişantaşı’ndaki Berinza by Tuğba Berin adlı mağazada tanıttı. Tanıtıma iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler, Safari markasından tasarımlar giyerek katıldı.

Haberin Devamı

Sağlıklı yaşam için detoks

World Luxury Hotel Awards tarafından “Türkiye’nin En İyi Lüks Spa Oteli” seçilen Raffles Istanbul, Memorial Wellness ile birlikte “Detoks ile İyi Yaşam” adlı yeni bir işbirliğine imza attı. İş ve sanat dünyasının ünlülerini buluşturan tanıtımda diyetisyen Işınsu Köksal ile endokrinoloji uzmanı Gökhan Özışık da “Yaşam Tarzı Olarak Detoks” başlıklı sohbetle konuklara bilgi verdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları