Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

D.ream adlı şirketiyle yeme, içme ve eğlence dünyasına girerek dünyaca ünlü markaları İstanbul’a getiren Ferit Şahenk, Zuma’dan sonra La Petite Maison’u da İstinye Park’taki Markalar Sokağı’na taşıdı.

Haberin Devamı

 Fransız mutfağının en ünlü lezzetlerini sanatla buluşturan La Petite Maison (Küçük Ev), 2 yıl önce Nişantaşı’ndaki Park Hyatt Otel’in altında açılmıştı. Ferit Şahenk, daha önce Ortaköy’de hizmet veren Zuma’dan sonra La Petite Maison’u da İstinye Park’a taşıdı.

Ünlü müşteriler

Duvarlarında sergilenen eserlerle yemek ve sanatı buluşturan La Petite Maison, Markalar Sokağı’ndaki yeni yerinde canlı müzik performanslarıyla şehrin iddialı adreslerinden biri olacak gibi. Hikayesi Fransa’nın Nice şehrinde başlayan, ününü Londra ve Dubai’de devam ettiren La Petite Maison, Beyonce, Bill Clinton, Victoria Beckham, Rihanna, Reese Witherspoon ve Gwyneth Paltrow gibi dünya starlarının da favori mekanları arasında.

Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

Haberin Devamı

Konsoloslar Bursa’da buluştu

Dünya Fahri Konsoloslar Birliği Federasyonu (FICAC) üyelerinin geleneksel hale gelen “bilge buluşmaları”nın son adresi Bursa oldu.
Etkinlikte FICAC Başkanı ve Jamaika İstanbul Fahri Başkonsolosu Aykut Eken, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Etkinlikte Pakistan Bursa Fahri Başkonsolosu Murat Tarman, İtalya Bursa Fahri Konsolosu Dr. Oya İzmirli ve Fransa Bursa Fahri Konsolosu Mehmet Erbak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

Tam beslen
tam yaşa

“Tam beslen, tam yaşa” sloganıyla doğru beslenmenin önemini vurgulayan Uno, ünlü isimleri hafta sonu etkinliğinde buluşturdu. NG Sapanca’da gerçekleşen “Uno Weekend”e katılan, aralarında Elif Gönlüm, Irmak Ünal ve Ebru Destan’ın da olduğu davetliler, yürüyüş, pilates ve yoga yaparak sağlıklı bir hafta sonu geçirdi.

Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

Everest’e koşarak tırmanacak

29 Mayıs 1953’te Everest’e çıkan ilk kişiler anısına 2003 yılından bu yana her 29 Mayıs’ta düzenlenen ve dünyanın en zor maratonları arasında gösterilen Everest’e Türkiye’den Ece Vahapoğlu da katılacak. Lisanslı atlet olan ünlü sunucu, maratonda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Herkes İçin Spor Federasyonu’nun destekleriyle yer alacak. 

Haberin Devamı

Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

Sahneden podyuma

Geçen hafta Taksim Jolly Joker’de sahneye çıkıp Teoman’ın “Paramparça” şarkısını seslendiren Günsel Ülkü, önceki gün de Project Club İstanbul’da podyumdaydı. Ülkü’nün L’Atelier d’Existence adlı markasının 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıttığı defilede eski manken Alegra Levi de podyumda yürüdü.

Şahenk’in ‘Küçük Ev’i Markalar Sokağı’nda

 

Yazarın Tüm Yazıları